11 Nov 2010

Tendințe primăvară-vară 2011. Accesorii.Mîini dibace

Pentru că am lansat blogul mai tîrziu, nu sunt sigură de actualitatea subiectului Paris Fashion Week, așa că am decis să scriu doar despre tendințele lansate în cadrul săptămînii modei de la Paris, mai cu seamă am să încep cu cele care vizează accesoriile.
Mîini Dibace
Acum, cînd lumea este tehnologizată și industrializată la maxim, designerii se întorc la origini și pun tot mai mult accentul pe valorile tradiționale.Astfel, printr-o abordare chic a motivelor etnice, pentru colecțiile de primăvară-vară 2011, aceștia au exploatat la maxim autenticitatea accesoriilor de inspirație artizanală:
gențile și clutch-urile cu franjuri la Cavalli, Celine, Mc Queen, Versace.


aplicații din piele împletită și țesătură tricotată la Christian Dior, Stella Mc Cartney,Gucci, Stuart Weitzman, Donna Karan, și Jimmy Choo,


dar și broderiile și țesăturile croșetate la Valentino, Dolce & Gabbana, Chanel, Louis Vuitton, și Salvatore Ferragamo :

Suntem neam de meșterițe la croșetă și la război, așa că vă îndemn să petreceți un weekend căutînd în cufărul bunicii- nici nu știți peste ce comori puteți da. Vă promit că o să rămîneți plăcut surprinse să aflați de unde s-au insiprat mogulii modei. Iar dacă nu mi-ați urmat exemplul și ați frecventat cu responsabilitate cursul "mîini dibace", puteți folosi un lanț pentru a-l reinventa prin croșetare după exemplul celui de la Chanel. Rezultatul- colierul statement al sezonului. Însă pentru cele fără bunici și fără iscusință sau răbdare, Valentina Vidrașcu este designerul autohton care a valorificat la maxim motivul etno-rustic, iar meșterițele ei au croșetat și au tricotat colecții întregi de haine și accesorii din care puteți alege.

PS! Nu uitați de baticul țigănesc cu trandafiri și franjuri! Eu, una, îl ador!2 comments:

  1. love the pochette from alexander mc queen <3

    ReplyDelete
  2. ,,PS! Nu uitați de baticul țigănesc cu trandafiri și franjuri! Eu, una, îl ador!''
    In totalitate de acord cu tine <3
    Si da,dulapul bunicii poate fi foarte valoros.Eu am dat la bunica mea de niste brose geniale <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...