17 Nov 2010

Tendințe primăvară-vară 2011. Accesorii. First Lady

First lady

Acum cîteva zile o amică a lansat în grupul de pe facebook al blogului o discuție despre pantofii roșii și importanța lor în garderoba fiecărei femei care se respectă. Într-un final, am căzut unanim de acord asupra faptului că aceștia sunt un must devenit clasic alături de pantofii negri, iar pentru a-i pune în valoare la maxim, putem crea o ținută pornind chiar de la acest mic fetish. Iată că pentru primăvară-vară designerii Isabel Marant și Balmain aduc un tribut clasicilor stiletto, promovînd portul feminin, decent dar sexy în același timp. Asta pentru că portul classy a revenit odată cu consolidarea statutului de style icon a unei primei doamne- de la Jackie Kennedy încoace, Michelle Obama este probabil singura căreia i-a reușit acest lucru.

În cazul sandalelor de la Celine și Oscar de la Renta am impresia că astfel de modele revin odată la cîțiva ani pe podium pentru a-și justifica statutul timeless.

Trebuie să recunosc că după ce am îndrăgit podoabele din sezonul S/S 2010,

Valentino mă surpinde al doilea sezon consecutiv, continuînd povestea sandalelor kitten heels, deloc practice sau bine gîndite- mi se pare că avantajează doar femeile foarte înalte, mărimea mică a talpei sau piciorul relativ gros. Altfel cred am arăta toate ca niște cocostîrci pe schiuri, purtîndu-i.J

Și apropo, faptul că Anna delo Russo își etalează la diverse prezentări întreaga gamă din această colecție, nu mă face să-mi schimb părerea.

În materie de genți designerii optează pentru formele pătrate cu mîner și culori neutre- bej, nude și camel la Mulberry, VBH, Bally


și negru la Vicktoria Bekham, care apropo, mi se pare inspirată din obsesia acesteia pentru Birkin Bag.

2 comments:

  1. nu plac pantofii ku tolul mic!!!

    ReplyDelete
  2. nici eu nu prea ma dau in vant dupa ei! scurteaza piciorul:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...