22 Nov 2010

Tendințe primăvară-vară 2011. Accesorii. Eliberează-ți pasul!

Eliberează-ți pasul!

Haideți să recunoaștem, cîte dintre noi au chef de tocuri într-o zi aridă de vară sau cui îi este plăcută senzația de scufundare ușoară a acestora în asfalt?:)

Iată că pentru sezonul primăvară-vară 2011 designerii au luat în calcul nevoile de confort dar și de eleganță ale femeilor puternice și active! Sandalele cu toc pătrat mediu sunt opțiunea ideală a celor de la Chloe, Salvatore Ferragamo și Stella Mc Cartney în acest context, iar detaliile golden nu fac decît să accentueze acest lucru. În cazul lor putem afirma cu deplină convingere că eleganța poate fi practică.

Tips! Astfel de modele pot fi purtate cu un deux pieces, pantalon sau fustă, însă mai puțin cu una trei sferturi pentru a evita scurtarea optică a picioarelor.

Acest sezon ne oferă și o varietate largă de sandale cu talpa plată, fie printr-o abordare minimalistă ca la Lanvin, Diane von Furstenberg și Stuart Weitzman,

fie ca și în cazul modelelor casual cu anumite elemente definitorii cum ar fi cataramele și curelele deosebite la Ralph Lauren, Burak Uyan și Donna Karan.


De remarcat sunt și modelele mai bizare cu talpa platformă de la Michael Kors și în special cele din catifea de la Chanel. Un astfel de model de talpă am observat și în colecțiile precedente ale designerului roman Diana Niță. Nu știu cît sînt de comode, dar cu siguranță e nevoie de mult curaj ca să le porți.

În concluzie, lăsați tocurile în voia nopții și alegeți o pereche de sandale ușoare pentru ținuta de zi!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...