6 Dec 2010

Coca în țara pantofilor

Ce ar putea reprezenta o legătură logică între pantofi și dinți? Cred că în acest caz este cu siguranță instinctul creativ al unei tinere care a absolvit facultatea de stomatologie și în final a ajuns designer de pantofi. Coca Zaboloteanu este o dovadă fermă a faptului că orice activitate practicată cu drag poate fi transormată într-o meserie sau chiar o întreagă afacere profitabilă.
Inspirîndu-se din lumea care o înconjoară, filme, muzee, cafea și oameni pentru a crea o pereche de pantofi, Coca se bazează în primul rînd pe detalii care, de altiminteri, nu sunt în exces și pe calitate care este într-un raport surprinzător de accesibil cu prețul acestora.(De la 200 de lei romanești pentru sandale pînă la 550 pentru cizme).
Nu e neapărat să vezi eticheta ca să recunoști o pereche de pantofi semnați Coca Zaboloteanu, asta pentru că aceștia se deosebesc prin unicitate și foarte multă culoare ce le conferă o alură ștrengărească și girlish, fie că sunt modele gangster, pumps, balerini sau Mary Jane's(cu bareta orizontală). Iar pentru că suntem atît de diferite în materie de preferințe, fiecare dintre eventualele cliente ale Cocăi își poate alege modelul, materialul și culoarea pantofilor de poveste.
Adresa atelier Coca Zaboloteanu: Str. Dr.Staicovici nr 28 (zona Eroilor) iar pentru amatoarele de pantofi ce nu au posibilitatea să ajungă în București se pot face comenzi prin poștă.
Contact Coca Zaboloteanu via Facebook.


4 comments:

 1. in sfarsit, articolul mult promis :)
  abia astept sa ma fac cu o pereche ... sper, in curand :)

  ReplyDelete
 2. Oxana, te-am spalit:D:D:D taman vroiam sa-ti pun pe wall likn-ul:D incearca sa faci comanda..fa-ti un cadou colorat de Craciun!

  ReplyDelete
 3. Gabi,le livreaza si la noi?
  sunt tare dragute

  ReplyDelete
 4. cica da! prin posta!o gasiti pe facebook! v-am dat acolo un link!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...