7 Jan 2011

Barbarella- the new place to be in town!Trebuie sa recunoaştem ca de ceva timp Chişinăul a devenit banal şi plictisitor în ceea ce priveşte distracţia ai petrecerea timpului liber, cinematografele, cluburile şi localurile având o oferta destul de previzibila în acest sens.Eu sunt încîntată de noul loc, mai puţin de preţuri desigur, dar cel puţin acestea sunt justificate de o atmosferă foarte cool şi muzică bună!Întodeauna am crezut în faptul că o afacere, în domeniul acesta cel puţin, are toate şansele să devină prosperă doar atunci cînd este ghidată şi administrată direct de iniţiatorii acesteia, doar atunci cînd proprietarul se implică direct. Mi-a plăcut să-i văd pe Arutin mixînd şi pe Lana la intrare întîmpinînd oaspeţi cu o mapă de notiţe în mînă şi cu un zîmbet larg pe faţă.

14 comments:

 1. sper sa ramin cu primele impresii si dupa jumate de an, clubu sa nu degradeze ca altele de ex: famous cocos drive etc. !

  ReplyDelete
 2. (((((: șidiușis eram :)))))

  ReplyDelete
 3. iar asta o stii doar tu:))))

  ReplyDelete
 4. draga anonim ... clubul lukreaza de 2-3 weekenduri ... de unde tragi ashia konkluzii ?

  A.P.

  ReplyDelete
 5. sorry - cred ca inkas beat .. am citit greshit )
  spera, spera ...

  A.P.

  ReplyDelete
 6. E DRAGUT REPORTAJUL!!!!vocea suna bine!!!dictia sa stii ca deja e mult mai buna.Una iti zic da fara suparare, citeste cuvintele pana la capat............ nu manca terminatiile cuvinetelor!!!
  bafta

  ReplyDelete
 7. Olya, mersi foarte mult1 de/ai sti cita bataie de cap imi cda lectura betelor!!!!ooof! sunt foarte constienta de faptul ca pap "l"urile:))) din 24 ma apuc de ore cu o profesoara buna de ditie:D

  ReplyDelete
 8. Aropo acesti oameni muuncesc enorm pentru asa proiecte asaca Bravo:)))

  ReplyDelete
 9. famousul degradeaza?haaa

  ReplyDelete
 10. FAMOUS DEGRADEAZA? COCOS DEGRADEAZA? WAHAHAHAHAHAH!!!!

  ReplyDelete
 11. acum inka nu degradeaza ka nudemult au fost deskise famous shi cocos ..peste un timp oarecare vor degrada shi iarashi va aparea ceva mai nou shi mai bun ;)

  ReplyDelete
 12. Eu nu stau in Moldova dar de cite ori vin acasa si merg prin cluburi ramin asa cu un gust amar..Famous e de kkt...am vazut kiar o fata akolo cu o bratara de sarpe pe biceps..tzitzele afara si fusta extrem de scurta..multi considera k femeile sunt invidioase..dar nu e adevarat...o femeie intradevar frumoasa se va imbraka stilat si decent and not like a whore...ka sa merg pe ideea mea..asta ma deranjeaza in md...deskizi un club kare la prima vedere e f cool dar din cauza promotiei si service-ului in citeva luni se umple de muligambia.com...angajatii ka security si face control au niste mutre jegoase care la sigur nu se pricep la bunul gust..cocosu e ceva mai fain..nu intra toate krakanatele pe akolo..kredk Lazikov i-a dresat bine pe aia..in rest cum am mai zis..moldovenii se kred ka-n St.Tropez..oh cmon...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...