12 Jan 2011

Blogging-ul dictează moda

Iată şi reportajul despre pe care l-am realizat despre noua colaborare H&M.
Mersi Sasha Kometa pentru montare, great job!

17 comments:

 1. copy paste din internet,wow ce mai blog)))))

  ReplyDelete
 2. da de unde pla vrei sa iau informatia?:)))))ce timpiti, jur

  ReplyDelete
 3. te rog sa gasesti tu textul asta de mia sus in original in romana sa-mi dia si mie un link, sa nu mai fteti atit cu frustrarile voastre!

  ReplyDelete
 4. daca nu va place nu cititi, eu de exemplu m-as fi ofticat sa caut despre aceasta colectie prin net...
  Mersi Gabi ca ne tii la curent!!!

  P.S. De acord, sa dea si acest destept (desteapta) link la text in romana.

  Sonya

  ReplyDelete
 5. blog de kkt cu stiri de kkt

  ReplyDelete
 6. blog de kkt cu stiri de kkt si cu 1400 de vizualizari pe zi de kkt:))))))))))))

  ReplyDelete
 7. nu e kiar de cacat... ! Sa recunoastem ca Gabi e un pic controversata.. da deh.. asta e personalitatea ei ))
  Sustin ideile pe care le promoveaza.. si cred ca daca s-ar mai ivi citiva din ”astia” ”dealde” Gabi..societatea si-ar mai schimba mentalitatea.. caci totul ce vine din interior se manifesta prin aspect exterior.. si anume haine, make up ,bla bla .. )
  Eu vad chiar o educare a societatii din interior.. o incercare de a inlatura anumite conceptii idioate .. odata cu aparitia unor gusturi in vestimentatie apare si cel fata de cultura ..!

  M*

  ReplyDelete
 8. sî shii sanatoasî :D

  M*

  ReplyDelete
 9. Gabi, ai un blog bun..pe kare eu kiar il urmaresk ku interes :))... shi-mi place ft mult ca esti directa shi nu te incomodezi sa aduci uneori replici dure la adresa unor persoane, evenimente, etc...dar, asha zice eu k sunt obiective shi argumentate...asha k keep going on!!!
  Multa bafta in toate!:))

  ReplyDelete
 10. 1400 de vizualizari de kkt"Gabi nu fa generalizari,,

  ReplyDelete
 11. Diana, mersi:D apreciez mult

  ReplyDelete
 12. Cred ca anonimului de sus tare i s-a mai pus pata :))) As vrea sa stiu si eu cum difirentiaza vizualizarile de kkt de celea care nu sint de kkt... Poate are si el un blog pe care l-am putea admira si aprecia...LOSER!!!

  Cum se spune: "E mare gradina ta, Doamne"

  ReplyDelete
 13. ei , nici chiar loser, poate in spatele anonimatulu ista un om suparat pe viata, mai stii:D

  ReplyDelete
 14. no offence dar poate alta persoana trebuie sa vorbeasca pe parcursul reportajului ,vocea actuala e cam neplacuta,are o intonatie monotona parca e plictisita si e nevoita sa citeasca dar nu primeste placere + gasesc acest reportaj relativ fara sens, de vreme ce colectia va fi lansata doar in SUEDIA cu ce ne incalzeste pe noi aici? in fine incearca sa gasesti materiale mai interactive .Mii de views ai doar datorita fb vin notifications in fiecare zi cateva, este vreun mod de a te dezabona ?
  sper ca nu team ofensat ;) doar unele sfaturi si comentarii ca pt asta e spatiu si de vreme ce esti o personalitate atat de controversata ,trebuie sa fii gata si de unele comentarii mai piparite nu doar laude din partea amicilor ;) succese

  ReplyDelete
 15. Anonim, vocea este monotona si respectiv neplacuta pentru ca ma concentrez asupra lecturii si a articularii corecte, nu am facutin viata mea tv si ore de dictie, dar am sa fac in viitorul apropiat is va promit sa revin cu o voce mai prelucrata i mai placuta!
  In ce priveste materialul, targetul meu de ascultatori si oameni care ma intereseaza pe mine ca si public sunt interesati de astfel de materiale si sunt si foarte interesati de lucrurile ce se intimpla inafara...Iar daca vedem si noi ce mai face lumea, poate invatam sa luam exemplu!
  Daca nu sti isa folosesti facebook-ul, ar fi cazu lsa te "dezabonezi" mai intit de la acesta iar notifications vin doar personalor care sunt in grup(daca nu te-ai prins, ti-am dat un tips..daca ieis din grup nu iti mai vin notifications, e siiiimpluuuuu)
  PS! Controversata?:)))))totusi personalitate, ma bucur. Nu sunt ofensata, ba dimpotriva, parerile se impart si toata lumea are dreptul al una

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...