9 Feb 2011

Back to Woodstock! Premiul pentru concurs

Iată şi premiul pentru concursul anunţat- o bentită by Anna Artiuhova, inspirată atît din stilul hippie al anilor 70, cît şi din eleganţa flapper style a anilor 20. Vedeţi aici reportajul şi condiţiile concursului şi trimiteţi pozele la adresa indicată:)

20 comments:

 1. O poza mai buna nu ai gasit? Cam
  strashnicutsa...:))))))))))

  ReplyDelete
 2. Pare rau sa va dezamgasesc dar asa m-a facut mama si asa prefer sa fiu;)

  ReplyDelete
 3. Cu poza data poti speria ciorile pe cimp!

  ReplyDelete
 4. gabi, te-a facut mama frumoasa...poza-i originala, expresiva...la noi pre so obishnuit lumea cu zimbet sh privire barbie doll. nu te uita la ciorile de mai sus...ele tot timpu carcaie ;)

  ReplyDelete
 5. Zinaida si anonim, ce ar fi sa dati cite un link la pozele voastre, sa vedem ce creaturi frumoase sunteti..
  apropo, bentita e super nice)

  ReplyDelete
 6. Multumesc mult:D eu stiu foarte bine acest lucru, da ii las sa se manifeste in cele mai tari lumini ale lor:)))

  ReplyDelete
 7. Cam aiurea poza..bentita imi place! :)

  ReplyDelete
 8. Mama a facut o fata foarte frumoasa :) si daca cineva spune ceva urit o face din invidie ! Desi sunt si eu domnisoara eu recunosc ca admir originalitatea si frumusetzea naturala :) multa bafta in ceea ce faci !

  ReplyDelete
 9. Zinaida, nu cumva Greceanii??? :D de pe sait-ul Comuniajilor :)))

  AC

  ReplyDelete
 10. gabi,esti dragutsa,insa itsi lipseste un element foarte important- RAFINAMENTUL!!!vreai sa fii autentica,dar pierzi din feminitate...
  te-as sfatui sa furi putin si din clasicul care mereu confera air de femme,iar tu deja nu mai esti o pustoaica de 18 ani,chiar daca te simtsi asa...
  nu o lua in nume de rau,e parerea mea subiectiva...

  ReplyDelete
 11. Nu imi mai place blogul tau..inainte era mai cool, erai mai activa!

  ReplyDelete
 12. @Anonim 1 , mersi pentru sfat, sa stii ca nu ma simt ca o pustoaica de 18 ani, ci ca o tinara de 22 si asta nu presupune ca odata cu schimbarea prefixului(trecerea la 22) tre sa trec la fuste creion si la deux piece-uri:)nu vreau si nu incerc sa fiu autentica, sunt asa cu msunt, cu mma simt bine...niciodata nu am sa pun pe mine o haine doar de dragul hainei, fara sa ma simt confortabil in ea...Pentru o femeie este important sa fie feminina si cu un sac in cap

  ReplyDelete
 13. @anonim 2, nu-l mai citi

  ReplyDelete
 14. gabi este una din cele mai feminine si naturale fete care am vazut eu prin pozele autohtone. Desi nu sunt in MD, si nu o cunosc personal, simt prin poze, de la distanta pozitivul ce il emana... si rar vad fete cu un zimbet pina la urechi , mai des nishte fete machiate strident si cu buze tsuguete ala A.Jolie , ce nu vor ajunge sa fie niciodata... Este feminina tocmai pentru ca nu incearca sa isi adauge ani prin make-up si haine , cum o fac majoritatea chisinauencilor.

  ReplyDelete
 15. fumoasa bentita,frumoasa Gabi,frumos blog))

  ReplyDelete
 16. Doamne, ce de-a oameni care nu au de a face ceva mai bun in viata decat sa spuna un "r***t" la adresa cuiva...
  Exista asa numitii "furatori de vise" care in viata nu au realizat nimic (si nici nu vor realiza niciodata) dar le place sa critice/injoseasca alti oameni care au reusit ceva, ei incearca sa taie aripile altora pentru ca singuri nu le au. In loc sa indice la ceea ce faci bine, arat cu degetul la ceea ce faci prost", toti suntem oameni, nobody's perfect, in special dupa doar 1-2 luni de experienta in televiziune ;)
  Dar sa incepi sa critici un om din cauza infatisarii e chiar culmea (in special ca nici nu e cazul;), dar chiar sa fi fost, deja o dati in extrema.
  Gabi la 22 ani are cateva minute de efir la JurnalTV.
  La 25 tot ce-i posibil ca va avea o emisiune proprie...voi toti cei "anonomi" ce ati realizat in viata, sau ce aveati realizat la 22 ani???

  Apropo Gabi, imi place blogul tau, dar probabil ti-ai dat seama din discursul de mai sus :PP
  Bravo si succes!

  ReplyDelete
 17. Sper ca patetismul de mai sus vine din suflet! Multumesc mult de tot! pup

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...