15 Feb 2011

Cîştigătoarea concursului şi noul trend al sezonului S/S 2011

Arina Pasnicenco este cîştigătoarea din această săptămînă. Mulţumesc fetelor care au participat, de această dată mi-a fost şi mai greu să aleg cîştigătoarea pentru că toate au fost bune!
Un mulţumesc aparte Mariei Chiper,i care este o participantă fidelă şi pe care o aşteaptă o surpiză la sfărşit de "proiect".
PS! Televiziunea este probabil cea mai dură şcoală- cea care te învaţă din greşeli în direct.
PS' Aşteptăm pozele cu muuult mult alb la adresa mea de mail gabrielasofia.volociuc"gmail.com sau pe pagina de facebook a Deşteptării!

17 comments:

 1. asa si m-am gandit :) felicitari arina!

  ReplyDelete
 2. o piva in studiou))) (aduceti-mi-o zimbind, fredonind o melodie de pace)

  ReplyDelete
 3. mai fata in reportajul asta esti deosebit de frumoasa !

  Da ia zi tu.. citesti de undeva sau asa ai venit pregatita.. deoarece nu se vede sa citesti )

  M*

  ReplyDelete
 4. Mersi frumos! de aceasta data am decis sa ma machiez singura:)))) Nu citesc de niciunde, nu ai simtit ca m-am bilbit de vreo citeva ori:))))

  ReplyDelete
 5. fusta-i lunga)))
  mai particip, mie critica imi place asa ca...cu mare placere!
  surpriza???surpriza!!!

  ReplyDelete
 6. Fusta-i faina! Place tare! la fel ca si look-ul tau1 te provoc sa trimiti poze si pentur urmatorul concurs sa vedem daca esti la fel de inspirata:D

  ReplyDelete
 7. :D acuma sincer, domnisorica critic de moda auto-intitulat, iti pare normal venita impodobita pe post de brad craciunesc, a la pomul din Centrul capitalei, sa dai tu lectii de stil atitora ??! :)) Cu alte cuvinte, total neinspirata tinuta din aceasta dimineata.

  ReplyDelete
 8. Nu sunt critic de moda si cred ca orice om normal ar trebui sa faca diferenta....Si oriiice om normal ar trebui sa stie si cum arata un pom de Craciun:)))))

  ReplyDelete
 9. Pu Anonim:

  Da ce inseamna pom de Craciun? un pom de craciun e cumva un animal print si machiaj natural?
  Cu alte cuvinte, neinspirat commentariul....

  Sonya

  ReplyDelete
 10. Am avut in vedere pomul de Craciun din stilul celui din centrul capitalei noastra, adica total lipsit de stil si bun-gust. Nica putere de deductie, bai.

  In general, admir stilul lui Gabi, dar ieri dimineata mi-ai violat TV-ul cu acel animal-print, total neadecvat unei dimineti. Parerea mea.

  ReplyDelete
 11. Scimba-ti televizorul..da calitate proasta:)))))))))))

  ReplyDelete
 12. Pentru Anonim

  Parerea mea e ca acel animla print deloc nu e lipsit de prost gust.
  da daca spui ca e parerea ta, atunci sa fie, FA!

  Sonya

  ReplyDelete
 13. iubesc albul, insa eu personal NICIODATA nu o sa-l tin ca fiind un trend, fiindca albul este alb, iar negru este negru... doua culori etrne, cred ca fiecare femeie le are in dulap, ashadar cum le-am purtat pina acum asha le vom purta mereu.. nu cred ca moda va influenta cindva absenta lor.. poate doar un pic mai multa prezenta, fiindca la urma urmei se cumpara culoarea care predomina in magazine, respectiv, daca vor vinde mai multe haine albe, vom cumpara mai multe haine albe =))..

  ReplyDelete
 14. Tinutele allwhite au revenit in trend...Si nu albul..totusi, dupa cum am spus spre sfirsitul reportajului, investitia intr-o piesa alba se merita pentru ca este atemporala..
  Culoarea care predomina in magazine este stabilita conform unor trenduri care si ele la rindul lor sunt prestabilite, asa ca in mod noramla ai sa porti mia mult alb in acest sezon pentur ca cineva acol oa decis asta:D

  ReplyDelete
 15. da am vazut eu ca tinuta complect alba.. poate doar pantofii un pic de alta culoare, ca accent)) vad poate oi avea curajul sa particip in concurs.. dar care-i premiul? :))))

  p.s. interesant s-a gasi cineva care o sa transmita poza cu rochie de mireasa....haha ash muri de ris :D

  ReplyDelete
 16. gabi, маленький совет - не раздувай ноздри когда разговариваешь)))

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...