9 Feb 2011

Despre dragoste şi shopping...

Astăzi am citit o postare pe blogul unui prieten...Nu am putut să nu vă împărtăşesc cele scrise şi că tot e la temă...Îmbracă-te pentru iubire!

"E foarte cunoscuta situatia cind intr-un moment fata deschide un dulap ticsit de haine, si in urmatorul – incepe o alerta generala ca nu are cu ce se imbraca. Si asta e un motiv in plus pentru a merge la shopping, pentur a goli cartile de credit si portofelul, ca mai apoi sa bage la propriu bucatile alea de material in dulap si sa nu le mai scoata niciodata. De ce nu, asta e doar un “chilipir”. Lucruri care poate o sa-ti trebuiasca, dar niciodata nu iei ceva cu adevarat memorabil.

Actiunile reflecta modul de a gindi care se rasfringe direct in toate aspectele vietii. Shoppingul de “chilipiruri” continua si in viata personala. Un numar mare de fete ramin singure pentru o perioada mare de timp, pentru ca «asa si nu a venit momentul de a se ocupa de viata personala ». Isi umpla golurile din suflete cu “cirpe” care indoaie rafturile si pe care se pune praful, fara ca sa ajunga sa le mai poarte vreodata. Apeleaza la iluzia abundentei, in timp ce piesele cu adevarat importante se pierd undeva in spate. Fac sport, lucreaza, se implica in proiecte, dezvolta diferite scenarii alimentate de dorinta de a fi iubite, dar atunci cind dragostea apare, fug in speranta ca dupa alt colt o sa fie o alta iubire, dar nu acum, caci acum nu e momentul potrivit.

Citisem undeva ca fetele single continuarea aici..."

5 comments:

 1. veniti si va imbracati la noi
  avem haine de la "othodneak" pina la "dragoste"

  ReplyDelete
 2. Tatiana Tabirta9 Feb 2011, 10:11:00

  Gabi, ceva nu e in regula cu link-urile care le-ai dat, sau sa fie vreun "gliuk" de-al PC-ului meu? Cand se rezolva, citesc pana la urma si ma dau si cu parerea )

  ReplyDelete
 3. veniti, luati, luati si cumparati, avem de tatii!!!

  ReplyDelete
 4. Hey! Urat din partea ta ca nu ai dat aprobare comentariului meu vis-a-vis de greseli, mai ales ca nu am adus nici un fel de jignire tie sau prietenului tau :)
  Din ele invatam, iar atunci cand le facem, e onest sa ni le asumam ;)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...