25 Feb 2011

Galliano suspended by Christian Dior

British fashion designer and creative director at Christian Dior has been arrested in Paris for alleged assault and making antisemitic remarks after late-night drinking session. As I understood he had spoken to a couple near him to say "Cheers" and a quarell had started so they called the police. The worst fact of this story is that Dior chief executive, Sidney Toledano announced via reuters Galliano's suspension untill the investigation's result, due to his lack of tolerance and racist words and behaviour.
As Paris Fashion Week starts on 01.03 I wonder who will replace Galliano's eccentricity on the ending of Dior show or could this be just a marketing movement?

Designerul englez și directorul creativ al casei Christian Dior, John Galliano a fost arestat în Paris pentru compotamentul său ofensiv și replicile antisemite la adresa unui cuplu. Incidentul s-a petrecut într-un restaurant, cînd designerul în stare de ebrietate a vrut să ciocnească un pahar cu aceștia. În urma schimbului de replici și a cerții iscate a fost chemată poliția. Însă cea mai urîtă urmare a incidentului a fost suspendarea lui Galliano din funcție pe durata anchetei. Pe 1 martie își va da startul săptămîna modei de la Paris, deci sunt curioasă să aflu cine va înlocui ieșirea finală și excentricitatea lui Galliano sau e vorba de un simplu pas de marketing?

5 comments:

 1. poate nu-i just marketing, poate asha si s-a intimplat.. si in mod normal trebuie sa fie suspendat pu ca nu face fata casei cu sha comportament.. ) dar ei acolo au destui bani ca el sa iasa uscat din apa... suta de procente))

  ReplyDelete
 2. chiar e adevarat au aparut si niste inregistrari video. s-a dus.....

  ReplyDelete
 3. Traim intr-o tara in care exista legi care ne obliga sa ignoram ca cei mai mari teroristi ai lumii sint evreii,care ne interzic sa-i vorbim de rau in ciuda masacrelor asupra copiilor palestinieni din taberele de refugiati ,in ciuda teritoriilor pe care le cotropesc.
  Ce comentarii sa adaogi aici ? ...daca zici "Bravo John !" risti sanctiuni penale .
  Din pacate traim intr-o lume aproape in intregime condusa de banii camatarilor evrei care folosesc arme americane . Oare degeaba din cele mai vechi timpuri aceasta natie nu a fost suportata de mai nimeni ? Oare persecutiile au fost numai din cauza "rautatii"celorlati,indiferent ca ei au fost romani,spanioli,englezi,germani ? Asta e,evreii au devenit icoana omenirii . Si au facut suficienti bani incit sa ne dicteze legii prin care sa-i pupam in ...fund .

  ReplyDelete
 4. interesant, daca ar fi zis ceva de rusi/romani/moldoveni etc. l-ar fi arestat? Antisemitismul e ridicol si manipulativ... Mie nu-mi plac rusii, spre exemplu, dar pt asta nu ma pune nimeni la puscarie, cum ii atingi pe evrei- faci ani buni... prostie...

  ReplyDelete
 5. corect! despre moldoveni ca ne-au facut cei mai grasi si mai prosti si mai alcoolici fara motiv intemeiat nu a zis nimeni nimic:)))ia sa fi zis un studiu ca evreii sunt cei mai prosti(ireal da sa zicem)...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...