21 Feb 2011

"The grey life" of Karizma (Official video)


Cu mici detalii stilistice discutabile, Karizma aka Olga Fesenco a lansat un produs de calitate- un clip colorat şi dinamic pe măsura intensităţii "boom-ului". Un pic de Gaga, un pic de Beyonce un pic de Peppy ciorap-lung şi un pic de Gwen Stefani la început şi-au făcut efectul.Într-un final bravo!

22 comments:

 1. Iato si pe Klizma!!! Mama ce penibila este fata asta!!!

  ReplyDelete
 2. desi nu mi-a placut niciodata dea ea, totusi recunosc, clipul kiar e la inaltime!cred ca e cel mai bun videoclip realizat in MD pina acum

  ReplyDelete
 3. un BOOM si pu calitatea Videoclipului!In sfirsit putina calitate,gust dar si stil(chiar daca inspirat din altele)Karizmutza noastra merge cu pashi mici spre un succes mare:D:D:D(pe teritoriul RM,caci infara cam ne face de rusine cu vocea ei "splendida":)))

  ReplyDelete
 4. fte fte fte nais!!!

  ReplyDelete
 5. o maare bucata de Kylie Minogue http://www.youtube.com/watch?v=K1l7FD1Zxg4 dar anyway imi place ceea ce a iesit. Bravo Igor si Corina. Un bravo aparte lui Iurko, pentru decor

  ReplyDelete
 6. Cu bani multi nu numai picioare frumoase iti desenezi dar si inca un Titanic poti sa filmezi. Video foarte calitativ, dar nu uitati, e meritul banilor si regizorilor!:)

  ReplyDelete
 7. Fii atenta, ca am mentionat al cui merit e: "al banilor si regizorilor", se refera la ambele cazuri! Crede-ma, daca in loc de Kate Winslet juca Karizma, tot atitea oscaruri lua. :))))

  ReplyDelete
 8. probabil, asta pentru ca dsoara Winslet nu s-a remarcat prin cine stie ce talent...PS! E si meritul Olgai, munceste mult!

  ReplyDelete
 9. Sunt deacord Gabi,intradevar la inceputul carierei imi era antipatica 100%,acum insa nu o plac mai mult,dar oricum se vede straduinta fetei de ajunge un 'SUPERSTAR' :)))indiferent de toate zvonurile neplacute din jurul ei.

  ReplyDelete
 10. E adevarat, munceste, se vede si o cred! Insa eu tot imi doresc foarte mult sa ajung in cosmos, dar, din pacate, cit nu as munci, nu-mi va reusi sa indeplinesc acest vis, pentru ca am unele probleme de sanatate care nu mi-ar permite fizic sa ajung acolo, asa si cu Karizma...sorry, but it's just a dream!

  ReplyDelete
 11. da, sarmana cati bani cheltuie pe clipuri , promovari, haine, dar oricum , daca nu tie dat apoi nu tie dat, nu are nici calitati muzicale, nu mai vorbesc de cele fizice, eu in locul ei, mi as face o interventie chirurgicala, sa modific un pic barbia ;)

  ReplyDelete
 12. :D:D:D He he adevarat in privinta Karizmei:) dar tu...nu-ti pierde speranta:))

  ReplyDelete
 13. Если не ошибаюсь стилистом была Анна Артюхова, а ее стиль с миру по нитке, точнее со звезды по нитке. Но клип хорошо снят, ничего не могу сказать.

  ReplyDelete
 14. Offf Doamne cind va vad pe toti...Uffff..si va rog nu incepeti sa-mi povestiti ca e parerea voastra si aveti dreptul sa o spuneti..
  S-a facut si la noi in tara ceva calitativ si voi nu puteti sa va bucurati pt persoana data si sa fiti alaturi de ea, de unde atyta rautate? Daca Olga nu cinta pe la nunti si nu face bani pe asta pai e rea. Spuneti-mi va rog fata de cine din interpretii nostri e mai slaba, sau cinta mai rau, sau lucreaza mai putin? Va rog foarte mult, sa meditati inainte de a scrie astfel de comentarii si in loc sa o sfatuiti sa=-si faca chirurgii plastice, apreciati-o pentru ca face ceva si acel ceva este mereu de calitate.
  O seara buna," celor mai frumosi si talentati"

  ReplyDelete
 15. Imi place mult clipul, nu se discuta ca-i fain si original pu Moldova... dar nu imi place glasul ei.... pur si simplu can't stand.!.. si "live" inka mai mult nu-l pot asculta.
  Nu o cunosc, dar fiti deacord, foarte multe ori nu-ti place omul inainte sa-l cunoshti.. pentru mine, asta chiar e cazul cu Olga... si daca sa vorbim despre eurovision , piesa nu e destul de buna... nu putem sa votam doar pu ca e bun clipul, nu e asta principalul... Vocea este cheia..

  ReplyDelete
 16. vreau sa ma corectez... clipul e bun nu numai pu Moldova... clipul e in general super...
  si e bine ca oamenii investesc in arta si muncesc..
  Si daca ar fi sa raspund Annei.. Uite, se vede ca munceshte mult, eu pesonal n-am nimic contra oricarui artist care munceste.. insa glasurile Nataliei Barbu, a Nelly Ciobanu, a Nataliei Gordienko, a fetei din Millenium (nu cunosc nici una personal, doar din tv si un pic de la concerte) sunt mult mai frumoase , melodioase si puternice..

  p.s. chirurgiile plastice sigur ca deja sunt aberatii , cine a scris chiar foarte "talentat"

  ReplyDelete
 17. Ness oamenii investesc in showbizz (fara arta)..Mie personal imi place incepind cu partea a 2-a a clipului,,spre final a avut o incercare nu tocmai reusita gen "a la Christina Aguilera via Lady Marmalade"sper ca nu am fost dura))...Succes fetei!

  ReplyDelete
 18. Daca te informai mai bine faceai un articol bun, priveste apo spune-ti parerea) http://www.youtube.com/watch?v=K1l7FD1Zxg4

  ReplyDelete
 19. Asadar, 1 punct de la juriu, iar daca sint considerati profesionisti, rezulta ca tot ce s-a scris aici despre Karizma este adevarat, e interpreta de nota 1! Clipul e de nota 10 la calitate, dar plagiat si asta.

  ReplyDelete
 20. v-ati kkt cu kataklizma voastra!

  ReplyDelete
 21. Thank God ca nu ne reprezinta la Eurovision. :) Clipurile servesc pentru a promova o voce si piesa buna... Aici nu prea miroase a voce buna, placuta... piesa nici atat. ;)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...