18 Mar 2011

Feșn Uic by Kroitoru


Cred că în viitorul apropiat am să lansez o rubrică specială, dedicată tuturor eșecurilor care vor să aibă tangență cu domeniul modei. Așa Nu! repet, așa nu, fraților!
De cînd am lansat blogul cu ideea de a vă arăta ce se întîmplă în lumea modei comparativ cu perlele pe care reușesc ai noștri să le meșterească, am crezut că nu o să am susrse de inspirație și dovezi clare. Dar uite că lipsa de inspirație și lipsa de talent de cele mai multe ori merg mînă-n mînă cu prostia și tupeul și din cînd în cînd mai apare cîte un Valera Kroitoru, consacrat maestru în arte frumoase, modă și stil, care știe ce mai e cu moda asta din petrecerile de la Banbu. Am vrut din tot sufletul să ajung acolo, ca să vă demonstrez tot ce scriu mai jos prin poze, dar din păcate marele eveniment a coincis cu altul la care am fost invitată.

Incredibil, totuși, cum unii își asumă personal importanța unor termeni precum fashion week. Cît de cretin și tupeist trebuie să fii ca să denumești o serată dintr-un local mediocru din Chișinău- Fashion Week. Mi se pare o jignire mare la adresa adevăraților creatori și consumatori de modă.
Defile and presentation of european brands with girls and boys from Models Agency:))Are you fucking kidding me???Habar nu aveam că defileurile includ fete și băieți de la agenții de modele, jur!La fel cum habar nu aveam că facebook-ul a devenit partener oficial al evenimentului, probabil o fi vorba despre cel cu domeniu .md. Ce să vă mai povestesc eu, urmează să citiți detalii ridicole ale feșn uicului moldovenesc într-un articol patetic și dramatic din următorul număr al revistei VIP Magazin! Că doar nu doar di la Londra vini moda!
PS! Că tot am pomenit agențiile, dacă te complaci în postura de proxenet sau mare scouter, keep doing it, și ia-o ușor cu feșn uicurile, nu de alta, da te contactează cît de curînd vre-un style.com sau vre-un Vogue cu oferte:))
PS!' Valera a mai avut o variantă de banner, dar a hotărît că e prea puțin personalizat un simplu fashion week, doar cu sexy fire:)))

21 comments:

 1. LOL

  noi tot am ris mult, sincer :))

  ReplyDelete
 2. Dom Michelle ganeste... nu am fost eu acolo... si nici colectia nu-i a mea

  eu is gopnic

  ReplyDelete
 3. tre sa fie undeva poze de la eveniment
  allfun, facebook...undeva tre sa fie
  poate la megapolis sunt...megapolis fm:) cica au poze bune acolo

  ReplyDelete
 4. In privinta modelelor m-a amuzat si pe mine, o ,,fashionista" din torent de la mine a fost in calitate de model, vai de capul ei. Interesant care au fost criteriile dupa care le-a selectat? Probabil: sa poata merge cu o tona de fond de ten pe fata, sa pozeze cu buzele umflate si principalul sa nu cada.

  ReplyDelete
 5. De ce ai plecat de la Jurnal?

  ReplyDelete
 6. Daca string 10 oamni curiosi asupra acestui fapt, promit sa fac conferinta de presa:))))

  ReplyDelete
 7. deacord.. total !

  M

  ReplyDelete
 8. curioasa! dar presupun ca te-ai apucat de lansarea unui proiect in care vrei sa te implici mai mult, + poate ai realizat ca sa fii reporter nu e exact ceea ce ti-ai dorit..
  ... Yu

  ReplyDelete
 9. Ba da, mi-ar fi placut sa fiu reporter intr-un cadru mult mai adecvat, cu lume mult mai citita, mai educata si mai lipsita de frustrariȘ))) plus la astea, m-am implicat intr-un proiect..detalii soon

  ReplyDelete
 10. http://www.youtube.com/watch?v=Tfn4pnY3WcA das ist my comment

  ReplyDelete
 11. Sofia, acum ce urmeaza? PublicaTV?

  ReplyDelete
 12. glamur moldav-sesiunile foto in cadrul unei constructii))
  sunt si eu inalta, da chiar asa picior lung n-am mai vazut...si inca capul girl-ei from models agency imi pare lucrat la photoshop...

  ReplyDelete
 13. hahaha, am eu fatsa de stirist?:)))) nu, nicidecum

  ReplyDelete
 14. haha, da Valeriu Croitoru " ganeste" :)))

  ReplyDelete
 15. da cum pot posta o poza aici?:D

  ReplyDelete
 16. http://allfun.md/index.php?page=type&id=2&project=1258713627&article=21578

  ReplyDelete
 17. http://allfun.md/index.php?page=type&id=2&project=1258713627&article=21578

  ReplyDelete
 18. omg, ce cacat... cine e dracul asta de croitoru ? si ce are el sa organizeze un fashion week! te uiti la el shi parca-i numai de la prashit...

  ReplyDelete
 19. este exact la ce m-am gindit si eu cind am vazut pe allfun.md marele "eveniment"in puii mei...))) Ce dr** se intimpla? toate pitzi is modele? si omul de "arta" V.Croitoru isi asuma pe umerasii lui fragili asa o responsabilitate enorma... I'm going crazy..((( imi vine sa strig in gura mare...HEEEEEEEEEELP,nu distruge-ti ramasitile va rog,ca si asa suntem la nivelul minim...!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 20. nu credeam ca in Moldova exista chiar atata "prostime"!!!!! pur si simplu e de toata jena...trist...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...