21 Mar 2011

Maia Laguta, protestele și stilul...

Cînd mi-a venit ideea de a scrie aceast articol, am încercat un sondaj pe facebook dar și cîteva dubii serioase. Atunci cînd scrii de bine despre un om crezut de marea majoritate bolnav, riști să fii identificat cu aceeași problemă. Or, eu am decis să-mi asum conștient acest risc, pentru că într-o oarecare măsură sunt bolnavă sau nebună și eu, înotînd împotriva curentului. Maia Laguta este subiectul acestei postări, o altfel de Maia Laguta, cea văzută și examinată din perspectiva imaginii și a stilului personal. Urmărind o știre la postul ProTV, am fost surprinsă să regăsesc de cealaltă parte a ecranului o femeie îngrijită, a cărei eleganță se îmbină frumos cu cîteva detalii legate de vîrstă. Da, știu că după nuștiu care clișee etice, stabilite de nuștiu cine, nu e frumos să menționezi vîrsta unei femei(de altminteri, un mare semn de întrebare pentru mine) dar circumstanțele dictate de stil permit o abatere de la această regulă. Pentru cei 57 de ani, Maia Laguta are o situație fizică exemplară și dă dovadă de bun simț vestimentar și un stil rafinat. Vă îndemn să vedeți materialul video de mai jos și pozele care din păcate sunt puține și necalitative(altele nu am găsit). Vă rog foarte insistent să faceți abstracție de la cuvintele și acțiunile doamnei în cauză și să încercați să judecați la rece aparițiile ei publice.

1. Sacoul este un must al anilor 90 pe care îl aștep cu nerăbdare să revină. Nuanțele de camel sunt evidențiate de o bluză imprimată decent.
2. În afara coafurii, care ar merita mai multă atenție, bluza neagră din catifea este foarte chic accesorizată cu elementele croșetate.
3. Rochia înflorată din mătase are o lungime potrivită și îi pune în evidență picioarele.
Puloverul negru este mai elegant și mai deosebit atunci cînd este purtat cu o bluză din mătase. PS! Polka Dots sunt în plin trend pentru iarna viitoare.
În materialul video care m-a motivat să scriu această postare, Maia Laguta poartă un accesoriu din blană foarte elegant, mai rar întîlnit pe străzile din Chișinău în zilele noastre.
Indiferent de aspirațiile și principiile acestei femei, mi se pare că are o ținută demnă de o doamnă, care din păcate lipsește multor femei din spașiul politic autohton.

6 comments:

 1. in ceea ce tzine de fashion esti obiectiva )

  M*

  ReplyDelete
 2. Da da, sunt de acord cu tine, Gabi. Daca facem abstractie de la viziunile, actiunile doamnei Laguta si atragem un pic atentia numai la stil, chiar ne dam seama ca are niste piese vestimentare stilate, elegante, in voga.. Stiu ca a invatat la Shciukinskoe ucilishe, actrita, cred ca si asta a avut o influenta asupra aspectului fizic si atitudinii fata de sine :)

  Victoria

  ReplyDelete
 3. si eu ma gindeam ca asta e unul dintre principalele motive:))))

  ReplyDelete
 4. interesting style :) coafura intr-adevar e prafuita, ar trebui sa se tunda scurt, roxette style

  ReplyDelete
 5. scurt !!! in nici un caz.. toate babele in moldova se frezeaza spre batrinete fiindca nu mai vor sa aiba de-a face cu coafura... si se aseamana inka mai mult cu niste baborniste.. mai bine un carre , decit par scurt !

  ReplyDelete
 6. :)))) Nu ai vazut-o in viata, ca scriai cu totul altceva despre ea! Fustele scrute nu ii pun in evidenta doar picioarele, ci si ridurile si pielea lasata, cat priveste decolteurile Mariei Sale- nici nu mai spun. Of, si machiajul...chiar nu inteleg de ce toate femeile de prin ex-URSS, pe la 40 de ani, incep sa isi faca conturul ochilor, plini de cearcane, cu turcoaz, azuriu, bleu marine si toate nuantele posibile de albastru si verde?

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...