22 Apr 2011

Depesha Vol.4 & Fashion Video


V-am povestit deja despre o revistă recent descoperită prin intermediul unei prietene! Eu sunt norocasă să am volumul 4 acasă, iar vouă vi-l prezint online aici. Vă zic din start, nu e o revistă destinată publicului larg, e mai mult un volum de artă contemporană, moda fiind o reflecție obiectivă a acesteia. Stephan Rabimov, redactorul șef al revistei, este cu siguranță un geniu, la fel ca și echipa cu care lucrează, altfel nu pot să-mi explic perfecțiunea pictorialelor și esența textelor de modă. Vă invit să vedeți și un promo video al revistei, care m-a lăsat la fel de impresionată! Frumosul este tangibil!

DEPESHA from DEPESHA on Vimeo.

3 comments:

  1. Salut Gabi,Hristos A Inviat sa ai parte numai de succes,asa o intrebare,stii cumva vre-o profesoara de l.engleza sa de-a ore particulare,Mersi mult.

    ReplyDelete
  2. Salut, mersi frumos! Cu adevarat a inviat! Nu cunosc din pacate profesro pentru ore particulare, insa as recomanda scoala de limbi straine ILTC!

    ReplyDelete
  3. Cu siguranta partea auditiva a prezentarii(si a celor catorva prezentari media pe care le-am "rasfoiit") e originala! Pacat ca nu dezvaluie originile trackurilor audio folosite... Iar partea vizuala nu deranjeaza ochiul, si completeaza ce auzi, si reciproc :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...