8 Apr 2011

Snobbish Breakfast dresses

Ruskii, amica mea Adina din București și-a îndeplinit visul de mic copil și au realizat împreună cu Ana Maria Morodan(fashion blogger) o mini colecție de rochii.
Îmi place în general ideea rochiei de atelier, iar în Romania s-a făcut simțită această tendință de vreo 2-3 ani încoace, parcă printr-o reîntoarcere la moda interbelică, atunci cînd hainele cusute la comandă vorbeau despre clasă, rafinament și simț estetic.
Snobbish Breakfast- cred că sunt cele mai simple rochii pe care le-am văzut vreodată, în același timp cît de mult contează materialul, accesoriile și atitudinea celei care le poartă. Pentru a cumpăra sau a face o comandă- snobbishbreakfast@gmail.com (Prețurile sunt mai mult decît accesibile- între 350-450 roni)PS! În curînd...teasing:D


28 comments:

 1. Sincer, n-as imbraca nici una din rochii, poate doar aia alba, la nunta mea :)

  ReplyDelete
 2. E le-as purta pe toate!!! In special pe aia din dantela, pe aia cre, pe alea doua lime si galben si pe aia animal print!!! mmmm

  ReplyDelete
 3. toate sunt superbe

  ReplyDelete
 4. mie toate imi plac !!!

  ReplyDelete
 5. Superbe si lejere...
  aduc si in R. Moldova?

  ReplyDelete
 6. La asta lucram in prezent, Silvia:D

  ReplyDelete
 7. Modelul e Iulia Albu ori imi pare mie ?

  ReplyDelete
 8. 1500 de lei pentru niste terfe facute fara gust...tin minte cind criticai "designerii nostri" ca vind rochii cu asa preturi! Nimeni nu o sa keltuie asa bani pe asa RAHAT!

  ReplyDelete
 9. Problema e in diferenta, orice om cu un simt estetic cit de cit dezvoltat o sa stie sa o faca!

  ReplyDelete
 10. Unde poti purta la noi asa rochii? Nu inteleg stilul..casual ?

  ReplyDelete
 11. eu ador mult stilul Anei...si-mi place proiectul...iar rochiile sunt fabuloase,...nu toate fetele si-ar permite sa umble asa prin Chisinau.

  ReplyDelete
 12. Aceea galben neon :) superba, eu as purta un colier si mai opulent la ea

  ReplyDelete
 13. Cand am citit titlul postului, culmea, exact la genul asta de rochii ma asteptam :)
  Accea galben neon e superba , dar as purta un colier mai opulent la ea :) in general culorile sunt superbe. Si stilul minimalist, place.

  ReplyDelete
 14. Nimeni nu o sa keltuie asa bani la noi pe asa rochii...inteleg poate peste hotare unde moda e mai dezvoltata...e un stil prea specific si inca cu asa preturi RIDICATE!

  ReplyDelete
 15. wow atitea nasoleli la un loc =)))

  ReplyDelete
 16. Gabi, unde se poate afla din ce material sunt confectionate rochiile? ma intereseaza in special ultimele 4 modele. mersi.

  ReplyDelete
 17. Da da, nimeni nu o sa cheltui asa bani pe asa rochii "specifice"...o sa dea preturi corecte pentru facaturi turcesti de la jumbo si sun city:))) cam 3000 pe rochie:)) @Maria, poti afla detaliile la adresa fetelor!

  ReplyDelete
 18. au website ?

  ReplyDelete
 19. Desi nu ma caracterizeaza stilul asta,eu as imbraca cu mare placere asa rochii, la un event m special poate. toate sunt deosebite

  place articolul!

  ReplyDelete
 20. Din cite stiu, inca nu au! Mersi

  ReplyDelete
 21. mi-au placut rochiile, totusi imi plac articolele tale care sunt mai pozitive!

  ReplyDelete
 22. mmmmmmmmm......... ce-mi mai plac!!!!!
  le vreau pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 23. @ un anonim... poate nu stii sa citesti. Unde ai vazut 1500 de lei pe o rochie? scrie clar preturi intre 350 - 450 ron. terfe esti tu!

  ReplyDelete
 24. a transferat el sau ea in lei moldovenesti, dar oricum vine mai putin!

  ReplyDelete
 25. SUPERBE!!!!! de mult timp am pus ochiul pe ele... merita toti banii!!

  ReplyDelete
 26. pai si in lei md nu ajunge la 3000, hehe VictoriaBanc:D rochiile sunt fabuloase si intr-adevar au clasa, imi place enorm a 10-a rochie, insa tre' sa ai o silueta de invidiat.

  ReplyDelete
 27. Snobbish Breakfast s-a impus shi se dezvolta fff bine pe piata din Romania.. Ashtept cu nerabdare sa se vinda shi la noi. Sunt o admiratoare.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...