3 Apr 2011

Spring love, summer mood...

Pe voi prin ce vă inspiră sezonul acesta?

12 comments:

 1. impremeurile, in special cele florale ;)

  ReplyDelete
 2. da pe mine culoarea galben si verde aprins aprins.... deja am un maiou asha flurescent... imi aduce aminte de trecut, cind inca exista soho "dnevnaya" :D ... mai erau asha culori pe atunci, si cind veneai la disco luminile de neon te faceau super flurescenta !!! :D
  neaparat o sa-mi procur un look din careva culori aparent incompatibile.... !!! )))

  ReplyDelete
 3. Si inka bej nud... ! ma bucur nespus de mult ca a aparut anul trecut in colectii.. ma simt super sexy in asha culoare... )

  ReplyDelete
 4. Asta tu ne arati colectia ta de incaltamine ;DDDD...Esti penibila...daca le imprastii pe podea nu o sa para mai multe....mare fashionista mai esti..cu 3 perechi de pantofi de la ZORILE..."Sursa de inspiratie pentru toate fetele din Moldova" :DDDD

  ReplyDelete
 5. Mi-e ca daca o sa le imprastii pe toate pe podea o sa fie mai multe la numar decit neuronii tai:)))))
  PS! Eu stiu cine esti:D

  ReplyDelete
 6. macrameul si dantela ca la D&G! tare mult imi place trendul. apoi stilul marinaresc: dungile orizontale, bleu-marinul, accesoriile cu sfori si noduri, o ancora ici-colo (dar nu toate odata).

  tare imi plac balerinii. prin 2005, cind reaparusera, mi-am luat multe perechi, credeam ca se termina. ma bucur ca ramin pe pozitii ani la rind.

  ReplyDelete
 7. Zorile face incaltaminte mai calitativa decit ceea ce se vinde la "Piata Centrala shopping center"

  ReplyDelete
 8. Ce colectie mare de incaltaminte, poti sa incalti tot Chisinaul, noi ar trebui sa ne inspiram de la pantofii tai de 100 de lei din epoca de piatra in acest sezon sau care e faza?

  ReplyDelete
 9. Promit sa fac o poza cu toata colectia mea de pantofi de 100 de lei din epoca de piatra care valoreaza cit toate toalele voastre de mii de lei de la 7moi km:))))

  ReplyDelete
 10. Gabi,trebuie sa inveti sa primesti critica..ka arata foarte urit felul in care raspunzi...parka ai fi un copil.."da tu,da eu...da voi "oilor"((((

  ReplyDelete
 11. Eu primesc in mod firesc si normal critica argumentata, dar nu astfel de apeluri ca cele de mai sus!! La asa oameni trebuie sa le raspunzi asa!

  ReplyDelete
 12. Hai chiar fa o poza cu "colectia" ta, asteptam cu nerabdare!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...