3 May 2011

Avanpremiere Fashion & Lifestyle Fest F/W 2011-2012


Un eveniment care m-a intrigat încă de la edţiile precedente- un motiv în plus să mai zăbovesc cîteva zile în Bucureşti.

AVANPREMIERE - Fashion and Life-style Fest revine in aceasta primavara si le aduce bucurestenilor un insight in moda sezonului viitor si o privire de ansamblu asupra artelor si stilului de a trai in noul secol. Editia de primavara a festivalului se va desfasura pe 5 si 6 mai, in trei dintre cele mai fashionable locatii din Bucuresti: The Ark, Galeria Bratianu (fosta Artmark) si Muzeul de Arta Contemporana.

“Editia din toamna a AVANPREMIERE Fashion and Life-style Fest ne-a adus cateva zile pline de manifestari complexe de moda si arta si colectiile celor mai in voga designeri ai momentului, fie ei consacrati sau la inceput de drum. In editia din aceasta primavara vrem sa readucem in lumina discutiile despre stilul de viata al secolului nostru si totodata sa vedem ce ne propun creatorii romani pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012”, explica Alin Galatescu, directorul festivalului.

Gala AVANPREMIERE, aflata la cea de-a 8-a editie, va prezenta in premiera cele mai noi propuneri ale designerilor romani pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012. Pe podiumul de la Muzeul National de Arta Contemporana vor urca creatiile unora dintre cei mai in voga designeri ai momentului - atat nume consacrate, cat si debutanti, cu propuneri, pozitii si viziun speciale, deosebit de personale si interesante. Defilarile vor avea loc la Muzeul National de Arta Contemporana, etaj 1, Vineri 6 Mai ora 20.

In aceasta editie a Galei AVANPREMIERE pe podium vor defila creatiile designerilor: Iris Serban, Christelen B, Andreea Tincu & Sense, Vika Gorencu, Rhea Costa, Bianca Popp si Anca & Silvia Negulescu. Cele doua debuturi selectate si propuse pentru acesta editie a Galei AVANPREMIERE, cu viziuni demne de luat in seama, sunt: Sandra Chira -Timisoara si “Rue des Trucs” - Simona Semen & Alina Buzila - Iasi.

4 comments:

 1. salut,ma scuzi ca nu e la tema,dar imi trebuie urgent sa aflu cum se cumpara pe ebay...nu stii?:D

  ReplyDelete
 2. hey, e ok! uite, eu nu prea am facut cumparaturi online, dar stiu ca shippingul de pe ebay se face doar pe Romania, cred...si tre sa mai ai si un card bancar special..chir nu prea stiu detaii, dar sunt sigura ca ai sa le gasesti pe site

  ReplyDelete
 3. http://www.muligambia.com/2011/05/06/fa%C8%99an#comments

  ReplyDelete
 4. mersi oricum:)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...