18 May 2011

"O nouă lună- o nouă imagine"


Echipa Micușa Stil a împlinit 15 ani de activitate, ocazie pentru care vreau să-i felicit, în special pe Victor, care este un adept al schimbărilor și a avut atunci (cînd lumea se limita la frizeria Tinerețe 94) curajul să deschidă primul salon de styling și înfrumusețare din Moldova. Aseară, într-un cadru plăcut, cu muzică deosebită, în Galeria Artium(Malldova, et3) a avut loc prezentarea proiectului "O nouă lună-o nouă imagine". La crearea acestuia au participat fetele Zygodot, foarte talentate și inovatoare și tînărul fotograf promițător- Dragoș Cojocaru. Expoziția prezintă un calendar stilizat, fiecare lună fiind interpretată artistic cu un mesaj aparte. Înafara calității produsului final, mi s-a părut interesant conceptul proiectului: surorile Zygodot au creat ilustrații pe pînză, care au fost ulterior redate perfect în pozele lui Dragoș. (Aș fi preferat să văd și ilustrațiile în expoziție cu ideea de a reda conceptul integral). Vreau să îi felicit pe acești copii talentați și inovatori și să salut curajul lor de a face ceva nou! Expoziția va dura 7 zile, o puteți admira în galeria Artium din incinta mall-ului. Pentru cei ce nu vor reuși să vadă lucrările originale, vă ofer o expoziție aici:)
3 comments:

 1. Decembrie mi-a placut cel mai mult! tie Gabi? Daniela

  ReplyDelete
 2. Surorile - это мощно конечно))))) Так же как и выкладывание абсолютно всех работ в полном размере несмотря на только что открывшуюся выставку.

  ReplyDelete
 3. toate sunt frumoase... ceva deosebit, combinatie intre om si natura...
  p.s. interesant daca ar fi posibil de facut tot asa ceva dar cu baieti ... nici nu stiu daca avem in moldova 12 baieti manechini- potriviti :)))
  eu sincer vorbind m-am cam saturat sa vad tot aceleasi fete peste tot... le asociez cu alte lucrari ale lor pentru alti fotografi... si parca nu e deja efectul potrivit... cred ca ar trebui sa se faca un casting mai amplu pentru un proiect atit de deosebit)))

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...