10 May 2011

Victoria 46 feels love for Ingrid Vlasov


Din 10 mai, cel mai important magazin multibrand din Romania, Victoria 46, va gazdui piese ale designerului roman Ingrid Vlasov. Dupa aparitii constante la Paris Fashion Week, in publicatii sonore precum Vogue Italy si pe covorul rosu, purtat de vedete precum Lady Gaga, lansarea brandului Ingrid Vlasov pe piata romaneasca prin intermediul magazinului de lux Victoria 46 ar parea un eveniment absolut firesc, deloc surpinzator. Insa, aceasta colaborare capata importanta sub aspectul lansarii modei romanesti in plan international, in contextul in care nume precum Ingrid Vlasov au ajuns a fi vindute "pe aceleasi rafturi" cu McQueen, Balmain, Dior, Balenciaga, YSL, Phillip Lim sau Cavalli.
De astazi, in magazin vor fi prezente piese din colectia primavara-vara 2011, intitulata I feel love...rafinament, feminitate si fluiditate.
Ma bucur mult pentru aceasta realizare a modei romanesti si sper din tot sufletul sa prind ziua in care "fashionistele" de la noi si proprietarele de magazine care investesc in fitze, nu si in idei constructive, vor da mai multa valoare creatiilor romanesti dar si celor autohtone, care vor aparea cu timpul...Congrats Victoria 46 &Ingrid Vlasov!


more on www.ingridvlasov.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...