7 Jul 2011

Diana Bobina- locul 3 la Triumph Inspiration AwardMomentele în care inima îmi este exaltată de un sentiment de bucurie și mîndrie națională sunt reflectate de succesele oamenilor dragi și talentați care ajung să se manifeste și să fie apreciați. Diana Bobina se află cu siguranță în topul celor care primesc votul meu de încredere cînd e vorba de succes și manifestare. După ce a absolvit facultatea de arte cu premiul mare(nu mai știu sigur în ce ierarhie erau distincțiile) și a fost invitată să-și prezinte colecția la Oxford Fashion Week, Diana a reușit și în cadrul concursului local Triumph Inspiration Award, care i-a oferit locul 1 și posibilitatea de a reprezenta Romania la Gala Internatională a concursului, care a avut loc recent la Berlin .
Ca să vă imaginați cît de mult merită să ne mîndrim cu ea- din 2100 de tineri(37 tari!) designeri care și-au prezentat modelele de lenjerie la Berlin, Diana a luat locul 3 cu creația AVA 1236.
"Each woman is a unique universe. A story, a pattern, like genetic codes, unique and infinite. I illustrated women as saints- inspired by Romanian religious paintings. The detachable triangle gives women the freedom of choice by the possibility of creating millions of different patterns. The power of creation is represented by the factorial numbers 3!=1*2*3=6, multiplied with every line on the body. Perfection, isometry."
Sper ca acestă realizare să-i deschidă cît mai multe uși și o felicit din suflet pe Diana Bobina, așteptînd alte culmi și alte rezultate!No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...