20 Jul 2011

Snobbish Breakfast Chapter 3 (photos)

În căldura unei seri de duminică, pe străzile Bucureştiului s-a născut o nouă poveste Snobbish Breakfast. Uluitor- o siluetă de statuie, culori nepămînteşti şi rochii vii...
14 comments:

 1. corecteaza titlul -"chaPter" :)

  ReplyDelete
 2. foarte frumoase. si fotografiile si rochiile!

  ReplyDelete
 3. Draga Gabi,

  citisem cindva un mesaj la tine pe blog ref. la vizita ta la niste designeri(parca) de interior (nu-s sigura nici de asta :D), la ei acasa...detaliul care mi-a atras atentia si pe care l-am relatat cuiva interesat de revolutii de design interior :))) si in plina cautare de idei , a fost in covor national printre celelalte elemente de decor modern. Am rasfoit blogul tau, dar marturiesc ca ghidindu-ma intuitiv dupa denumirile postarilor, n-am reusit sa dau de acel mesaj. Poti sa fii draguta, te rog, sa imi dai linkul direct ?

  Plecaciuni de multumire,
  L.

  ReplyDelete
 4. http://no-name-fashion.blogspot.com/search/label/Moe%20Voskresenie cu mult drag si cu gind de inspiratie:)

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Salut Gabi interesante poze ceva neordinar,
  as vrea sa te rog sa-mi recomanzi citeva gradinite private din Chisinau ca-ci avem 3 ani si vrem sa plecam la gradinita mersi mult.WWW.natysirbu@yahoo.com,totusi tu esti mai informata,mersi.

  ReplyDelete
 7. nu vad nimic special

  ReplyDelete
 8. Simplicity is the ultimate sophistication..Da Vinci

  ReplyDelete
 9. http://allfun.md/index.php?page=projects&id=1268654204&sid=1268654204&pid=23779 ce parere ai despre aceste combinatii de haine?

  ReplyDelete
 10. sunt combinatii comode, fata opteaza pentru un casula chic, perfect pentru virsta ei!

  ReplyDelete
 11. nu ti se pare cureaua din ultimul look nepotrivita (ca culoare in special) la imbracamintea ei?
  sau pantofii rosii din primul cand mai are alte 3 culori?

  ReplyDelete
 12. In primul rind, "regula" cu 3 culori mi se pare din start o aberatie totala..pentru ca nu exista o astfel de regula in styling..exista o singura regula- armonia tinutei, iar pantofii rosii in acest caz sunt un detaliu, un plus de culoare care scoate tinuta din comun, la fel ca si cureaua roz din ultima tinuta care m ise pare foarte bine potrivita liniilor bleu, alb, albastru!

  ReplyDelete
 13. Pai eu nici nu am zis nimic de o asemenea regula!!! doar ca mie nu mi se par in armonie rosul cu blugi albastri(sant si deschisi la culoare), in nici un caz. Oricum, am vrut doar sa stiu si alte pareri. Merci de raspuns!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...