8 Jul 2011

Un omagiu Prințesei Diana...

Chiar zilele trecute ne-am amintit într-o discuție de această femeie fenomen. Ea nu a avut nici cea mai mică tangență cu snobismul și aristocrația parvenită a casei regale, în același timp a reușit să o lase în umbră prin felul său de a fi, prin zîmbetul și devotamentul ei față de oameni- prințesa celor săraci și necăjiți a fost Lady Diana, o mare doamnă și un role model pentru femeile contemporane.
Titlurile și noblețea i-au fost inutile pentru că sîngele ei a fost înnobilat de atitudine și suflet iar clasa i-au definit-o acțiunile.
Pe lîngă aceste calități, Lady Di s-a dovedit a fi un style icon care inspiră și astăzi, motiv pentru care am hotărît să fac o selecție a look-urilor ei, devenite deja legendare. Femeia care a știut să poarte taiorul, rochia și blugii cu același rafinament și șarm...
Astăzi ar fi împlinit 50 de ani...
We love you, Lady Di!


6 comments:

 1. nu pot sa ma abtin sa nu adaug ca-i urita...:)

  ReplyDelete
 2. pai da, mai putini sunt oameni icare vad frumosul launtric intr-un om!

  ReplyDelete
 3. urita? come on...

  taioarele si palariile alea cu boruri largi erau cam plicticoase, dar sa zicem ca asa dicta dress-codul. A compensat destul prin look-uri mai faine. Tare bine ii stateau rochiile fara mineci. Avea umeri frumosi.

  Insa cel mai mult imi place privirea ei piezisa, pe care a mostenit-o William.

  ReplyDelete
 4. O ador... S-a stins mult prea devreme din viata si cele mai dureroase sunt acele circumstantele tragice in care s-a produs decesul ei. Un adevarat model al marinimiei si, desigur, un fashion icon foarte rafinat. Apropo, nu vad nimic urit in aspectul ei.

  ReplyDelete
 5. 'anonim' cred ca-i foarte frumos :))

  ReplyDelete
 6. urita... ?! are o fata tipic engleza!!! nu e icoana frumusetei, dar nicidecum nu o putem numi urita!!! ...
  Eu intr-un timp eram foarte profund impresionata de istoria ei si am privit muuuulte filme documentare despre ea(3 cele mai ample le puteti privi pe youtube in secvente gen part 1 part 2 part 3..)
  6-7 ani de bulimie, o viata plina de chin, suferinta si umilinta din partea sotului! Merita un alt destin!
  Este pe youtube si un interviu foarte amplu unde Diana personal raspunde la multe intrebari, unele chiar foarte discrete , va sfatui sa priviti!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...