1 Aug 2011

Alintă-ți pielea în anotimpul cald!

Deși categoria beauty nu reprezintă neapărat subiectul pe care mă axez de obicei, simt nevoia de a împărtăși din cînd în cînd cîte ceva din experiențele și tispurile personale.
După ce am încercat o gamă largă de creme și produse cosmetice, am ales să folosesc produsele naturiste. (Cei care au văzut reportajul despre Relaxa știu bine de asta:)
De ce?
Pentru că nu am mai întîlnit un demachiant pe bază de ulei care să curețe și să hrănească pielea în același timp, pentru că scrubul din struguri, masat delicat, provoacă circulația pînă ai pielea roșie iar uleiul inclus o hidratează perfect și, nu în final, pentru că untul de shea este un adevărat deliciu pentru fiecare părticică a corpului iar eu mi-am simțit pentru prima dată pielea atît de catifelată și delicată. Și da, sunt sută la sută naturale!
Recent, Relaxa a lansat o serie de produse sezoniere și un nou scrub pentru față despre care aș vrea să vă vorbesc.
Scrubul pentru față este mai delicat decît cel pentru corp și conține, după părerea mea, o cantitate mai mare de grăsimi și uleiuri hidratante- caise, ylang ylang și bergamot, care apropo este binevenit pentru zonele sensibile ale feței și mai ales pentru prevenirea cearcănelor. Din experiența mea, vă sugerez să folosiți scrubul seara, și să clătiți foarte bine fața, dacă aveți un ten predispus spre îngrășare. Celor cu tenul mai uscat, le sugerez să nu clătească prea insistent fața după utilizarea scrubului.

Marea mea bucurie, pe care însă am să o încerc cît de curînd în vacanță, o reprezintă produsele pentru bronz, asta pentru că obișnuiesc să folosesc mult ulei în timpul bronzului deși per general sun cam sceptică în legătură cu efectele sale benefice, înafara faptului că intensifică procesul. Astfel am găsit o alternativă naturală uleiurilor și cremelor cosmetice dubioase.
PS! Aștept cît de curînd și un săpun natural marca Relaxa:D

Vestea bună este că produsele Relaxa pot fi cumpărate și în Romania iar mai multe informații puteți găsi pe site-ul www.aromatherapie.ro!
Pentru cititorii mei din Moldova, am să fiu foarte împlinită să ofer celor mai fideli dintre ei cîte ceva din gama de produse naturiste de care m-am îndrăgostit, deci - put a smile and keep on following pînă anunț următorul giveaway:D

3 comments:

 1. I love shea butter! e multifunctional! si untul de cacao e de asemenea bun;0

  ReplyDelete
 2. http://www.relaxa.md/
  se poate de facut comanda chiar de pe site. Marfurile comandate in valoare de 150 lei vor fi livrate gratuit.

  ReplyDelete
 3. eu primavara am descoperit produsele Relaxa si ma pot lauda - am acasa de toate, pentru tot :) din seria noua nu am incercat nimic, inca. Scrubul pentru fata m-ar interesa, si cred ca azi am sa-l caut/cumpar.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...