6 Sep 2011

Andreea Raicu- stilistul tău personal

De ieri, Andreea Raicu a devenit stilistul tău pe facebook, asta pentru că vedeta a lansat o nouă platformă de promovare și comunicare cu fanii săi- Stilist Personal.

*comunicat de presa*
Începând de astăzi, 5 septembrie, ora 9.00, Andreea Raicu oferă recomandări vestimentare tuturor femeilor interesate de modă şi stil cu ajutorul serviciului Stilist Personal, disponibil pe pagina sa de facebook .

Utilizatoarele serviciului vor fi îndrumate în mod individual, direct de Andreea şi de echipa sa de stilişti, către alegerea ţinutei perfecte pentru orice ocazie.

“Mă bucur foarte mult că am lansat acest proiect, a cărui idee a pornit de la oamenii din jurul meu. În ultimii ani, mi s-au cerut de foarte multe ori sfaturi vestimentare pe Facebook sau pe blog. Cunoscuţii şi apropiaţii îmi cer şi ei adesea părerea. Aşa că
m-am gândit să creez acest serviciu care e foarte util pentru oricine se simte nesigur de ţinută aleasă. Un simplu detaliu poate compromite sau poate salva un outfit – forma, textura, culoarea sunt cruciale. Un stilist ştie exact ce se potriveşte şi ce nu unui anume tip de silueta. Cred că toate femeile, indiferent de vârstă şi silueta, merită să arate senzaţional şi merită să afle ce li se potriveşte şi ce nu. De aceea, cu ani în urmă, am prezentat emisiunea Stil care s-a bucurat de mare succes, la Prima TV, anul trecut am lansat Stylepedia, alături de Roxana Voloseniuc, iar astăzi lansez Stilist Personal. Împreună cu echipa mea de stilişti, le aştept cu drag să folosească aplicaţia de Facebook pe toate cele care au nevoie de sfaturi”, a spus Andreea Raicu.

Cele care vor să se bucure de recomandările de stil ale Andreei sunt invitate să trimită câte o fotografie în care să apară îmbrăcate exact în ţinută pe care urmează să o poarte.

Chiar dacă este vorba de o ţinută de zi obişnuită, de una pentru un eveniment special sau un outfit sofisticat care combina piese vestimentare şi accesorii diverse, în cel mult 24 de ore, fiecare dintre participante va primi în mod personal sugestii pentru obţinerea unei prezenţe de efect de la Andreea şi stiliştii săi.

Programul de lucru al aplicaţiei este de Luni până vineri, între orele 9.00-19.00, dar utilizatoarele pot trimite oricând fotografiile, urmând ca răspunsul să-l primească în timpul orelor de program."


Ce părere aveți? Credeți că vedeta se va descurca cu mulțimea de poze primite?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...