7 Sep 2011

Cristi Aldea Teodorovici & Latecomer live

Norocul nostru să-l întîlnim pe Cristi întîmplător , altfel nu mai aflam de ceea ce era să ne încînte seara de sîmbătă. E foarte greu să te simți confortabil într-un spațiu care nu-ți oferă activitate culturală și socială atît timp cît ai pretenția de a trăi frumos. Tocmai de aceea am fost ferm convinsă că trebuie să ajung la concertul despre care Cristi ne-a spus în felul lui modest că va fi doar o încercare între prieteni... În fine, cîțiva dintre cei mai buni muzicieni din Moldova- Cristi Aldea Teodorovici, Eghenii Kara, Dorel Burlacu și Gheorghe Postoronca și-au unit ideile și talentele într-un proiect comun- Latecomer - o combinație de smooth jazz cu soul, lounge, techno și cu un vocal deosebit. Reușisem pînă atunci să rămîn impresionată de cîteva înregistrări de-ale lor de pe soundcloud dar credeți-mă pe cuvînt că nici una nu se compară cu sentimentul live-ului și a jam-ului, unde fiecare emoție și orice sunet devine instrument muzical.
Cred că cel mai important lucru la un artist adevărat este puterea de a transmite sentimentul trăirii și al sincronizării prin muzică cu publicul iar la capitolul ăsta nu se putea mai bine, beat-ul sută la sută live se asocia perfect cu bătăile inimii iar sunetele parcă îmi intrau în sînge și îmi dilatau vasele- un calm neomenesc ma cuprinsese, de parcă aș fi fumat cîteva jointuri înainte de concert.
Cristi e copia tatălui său și atunci cînd interpretează genul său preferat se deschide în fața publicului cu 150% suflet și îi transmite prin mimici și mișcări un extaz suprem.
Dorel Burlacu și-a confirmat statutul de muzician de valoare iar asta o să o vedeți în clipul de mai jos:
M-a cuprins un profund sentiment de satisfacție morală, jos pălăria în fața unor oameni care vorbesc prin faptele lor!

2 comments:

  1. pacat ca nu am aflat despre asta inainte sa se intample. sau a fost intrare pe baza de invitatie? vor mai fi concerte?

    ReplyDelete
  2. intrarea a fost libera, fara invitatii! o sa mia fie din cite am inteles

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...