19 Sep 2011

Snobbish Breakfast Design din nou la Chișinău

Si pentru că ne-a îndrăgit lumea atît de mult la primul eveniment(a se vedea aici de ce) se cere un Chapter two, cu siguranță! Spre bucuria tuturor femeilor care apreciaza genialitatea lucrurilor simple, rochiile Snobbish Breakfast revin la Chișinău, într-o altă colecție, la fel de magică prin versatilitate și eleganță. Însoțite de cîteva esențe deosebite de la Madison Luxury Perfumery și vibe-uri contemporane de la Cristi Aldea Teodorovici și Evghenii Kara, ținutele Snobbish Breakfast se vor îmbina într-un fusion perfect cu o seară caldă de toamnă și cu un pahar de rose. Să zicem

Fall in gold...and love for fashion

PS! Evenimentul este privat și accesul se face doar pe bază de invitație.

Pentru a mulțumi fidelitatea cititorilor mei, am să ofer 2 invitații într-un mini concurs! Tot ce trebuie să faci e să postezi pe pagina de facebook a blogului o poză cu tine și cîteva impresii despre seria de evenimente marca The NoName Fashion Blog și ce așteptări ai tu de la ele! Evindent că trebuie să aduni și niște like-uri, altfel nu e concurs:D Cîștigătorii vor fi anunțați la sfîrșitul săptămînii.

5 comments:

 1. Inainte de a ma inscrie in concurs as vrea sa aflu detalii gen: data si dress code.
  Felicitari pentru acapararea Lindt ca partener:) Ador la nebunie ciocolata lor :D

  ReplyDelete
 2. este scris pe invitatie!

  ReplyDelete
 3. Sorry ,am lasat comentariul cu impresii pe pagina de facebook:)

  ReplyDelete
 4. M-am uitat la video - atmosfera sumbra, oameni plictisiti, organizatorii fug incolo-incoace. Mai ai la ce sa lucrezi. Dar un mare "BRAVO" pentru idee, perseverenta si concept! Tine-o tot asa si ai in vedere feedback-ul de dupa seara:)

  ReplyDelete
 5. Este foarte important sa fii acolo, pe loc ca sa poti aprecia obiectiv un eveniment! or in cazul asta nu putem vorbi despre o apreciere obiectiva in conditiile in care eventul a fost filmat din motive tehnice cu o camera fara lumini si dintr-un singur unghi! Daca s-au plictisit sau nu o sa zica oamenii care au fost prezenti..iar majoritatea care au plecat, au plecat incitnati de seara! mai sunt detalii la care trebuie sa lucrez, evident! la astfel de evenimente lucreaza, de obicei, o intreaga echipa, or eu am lucrat singura!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...