28 Sep 2011

Some clothes are made for sex


Pe această notă distinctivă o să anunț o nouă colaborare, una mai curajoasă și mai specifică, de azi înainte vom vorbi periodic despre legătura dintre haine, stil, sex și sex appeal.
Subiectul va fi dezvoltat de newcomer-ul foarte promițător al bloggingului, Scriitoarea Perversă care o să fie primul guest writer pe The NoName Fashion Blog.
Primul articol este o introducere în ceea ce înseamnă haine și elemente vestimentare raportate la relațiile intime pe care le avem. Trebuie să recunoaștem că cele mai sensibile fetishuri, da da fetishuri, pentru că toți le avem, au o legătură cu hainele și accesoriile pe care alegem să le purtăm. Recent mi l-am descoperit pe al meu, să vedem ce zice la acest subiect Scriitoarea Perversă si evident, ce credeți voi despre asta."Primii oameni au început să facă sex doar după ce au realizat că trebuie să pună haine pe ei. Nuditatea lor era absolut asexuală. Şi mie îmi place să fac sex când am ceva haine pe mine. Deci, menirea hainelor este de a excita oamenii. Mai mult, piesele vestimentare pe care le porţi condiţionează cumva actul sexual. Mă simt cu mult mai feminină când port o rochie lungă voalată. Am fost plăcut surprinsă să descopăr că o partidă de sex în această rochie devine cu mult mai diafană. Plus că şi atitudinea partenerului se schimbă şi penetrarea are loc in slow motion. Nu este un secret faptul că bărbaţii sunt atraşi de fustele mini. Dar puţini ştiu că unele femei se excită mai repede dacă poartă o astfel de piesă. Pentru a face sex e suficient să o ridici şi instantaneu te simţi bitchie un pic. Starea se intensifică dacă partea superioară a corpului rămâne goală. Fusta se strânge la mijloc, el te lipeşte de perete şi te ridică în sus, te ţine cu mâinile de fund şi tu îţi mângâi sfârcurile. Ciorapii cu jartiere au devenit deja un clişeu. Nu şi dacă îi combini cu un tricou extra large. Şi asta pentru că te simţi sexi şi liberă în acelaşi timp şi nu eşti constrânsă să joci un rol ridicol inspirat din filmele porno. Mai complicat e atunci când porţi pantaloni. Dar au şi ei farmecul lor. Poţi face sex doar pe la spate. Chiar dacă îi dai jos până la genunchi sau până la glezne, provocarea rămâne maximă. Penetrarea este cu mult mai plăcută, pentru că nu ai suficientă libertate să-ţi depărtezi picioarele. Cămaşa clasică a impus respect dintotdeauna. Situaţia e similară şi dacă o porţi când faci sex. Chiar dacă deschei toţi nasturii şi laşi sutienul la vedere, partenerul sexual oricum te va respecta. Pun pariu că toţi au făcut sex pe semi-dezbrăcate măcar o singură dată. Şi dacă au făcut de mai multe ori, atunci oare cu ce impresie au rămas?
PS! Nu, eu nu sunt Scriitoarea Perversă iar mai multe articole legate în exlusivitate de sex și relații, fără inhibiții, fără cenzură, la modul cel mai serios, citiți doar pe Blogul Scriitoarea Perversa.

2 comments:

  1. Am incercat si eu cu ciorapii cu jartiere si tricoul extra large, iar pe el l-am pu sa se imbrace in pantaloni army si bocanci. A fost zenzatie! Am de gand sa repet treaba asta.

    ReplyDelete
  2. Am incercat si eu ciorapii cu jartiere si tricoul extra large, iar pe el l-am rugat sa se imbrace in pantaloni army si bocanci. A fost senzatie! Am de gand sa repet treaba asta.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...