20 Oct 2011

Cu ProTV despre tendintele sezonului

Pentru început vă ofer scuzele, devenite de rigoare deja, menite să justifice lipsa mea de inspirație și de chef de a scrie din cînd în cînd, sper să mă înțelegeți, am avut un mic off după eveniment- o plecare la București, cîteva întîlniri, sper eu- productive și o mică excursie la Sibiu. Vă sugerez să îl vedeți, să mergeți cînd e soare totuși, nu e tocmai orașul de tip parisian, cărui ploaia să-i confere o doză în plus de romantism, să mîncați la Sergheiana- o pivniță veche cu aceleași piese romanești interpretate și în Moldova- cu un accent ardelenesc de tot dragul, cu niște jumare delicioase cu pîine din cuptor și ceapă roșie dulce de apă...Of, nu mai intru în detalii gastronomice cu ciorba de fasole și ciolan că nu mai apus să finisez postarea. Concluzia? 273 de locuri pe care trebuie să le vezi îaninte de a ieși din Romania este ghidul perfect pentru weekendurile plicticoase.
Să trecem la subiect, totuși:
Săptămîna trecută am ieșit la o plimbare prin magazinele noastre cu echipa de la Pro TV, am vorbit despre tendințe, importanța acestora, importanța personalizării acestora și oferta magazinelor cît pentru o emisiune întreagă. Cred că a ieșit un material bun care o să vă inspire pe parcurs, în condițiile în care v-am recomandat și cîteva orientări în spațiul local de shopping.
Cu două mențiuni, Cristina a tot repetat "ce ne recomanda stilistii", nu vreau să se subînțeleagă greșit că eu aș fi stilist, pentru că nu sunt, unde mai pui că designerii fac recomandările în materie de tendințe și ..a fost cam nepotrivit modelul, știm, data viitoare o să fim mai pedante:)
Nu uitați de fustele maxi din șifon sau tul, transparențe și elemente fetișiste:)

2 comments:

  1. super...
    p.s Gabi de ce nu postezi si tu "daily" poze cu outfiturile tale sau ceva de genul ...ar fi super.Chiar daca bloguri de astea sunt cu miile pe net, totusi cred ca ai inspira multa lume si mai ales fiindca la noi sunt putine bloguri de astea ( gen thegoldendiamonds sau ana.ciorici ) ar fi chair super.
    in rest asteptam cu noi sfaturi ..

    ReplyDelete
  2. Gabi debaraseaza-te de debitul verbal inundat cu sinonime si denumiri de culori. Este vadit faptul ca cunosti subiectul, dar nu abuza. Asta asa, fara suparare:-). Reportajul este interesant, dar nu uitati ca si barbatii se mai imbraca in RM, si/insa nu intotdeauna reusit. Deci, fiti mai generoase cu noi, nu ne omiteti cu vederea...Succes!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...