25 Oct 2011

Personal style from Gabi Sofia Volociuc. Post pilot:)

În continuare primesc sugestii din partea cititorilor să postez ținutele mele și sfaturi în materie de stil, ezitînd din motive tehnice mai mult și din lipsă de interes, poate...pentru că majoritatea bloggerilor de personal style, să recunoaște, se rezumă la superficialitatea brandurilor...Că tot am fost pozată de către fotograful de la Changerob am hotărît să mă folosesc de ocazie și să vă povestesc in detaliu despre ținuta mea, cu referință la altele, motivată să revin cu exemple pe parcurs:

Pentru prezentarea noului album al Nataliei Gordienko, "Cunună de flori", invitații au fost rugați să aibă cel puțin un element rustic în ținuta lor. Deși pentru început mă gîndeam la o fustă înflorată de toată splendoarea, în ziua evenimentului am regăsit această cămașă în dulat și mi-am schimbat alegerea. Să o luăm pe puncte:
Regula cazului- Dacă dress code-ul unui eveniment sau al unei ocazii cere un anumit stil, credeți-mă pe cuvînt că nu trebuie să vă deghizați la propriu! Dress code-ul este o provocare a creativității voastre și a abilităților de styling iar dacă ocazia are conotații folclorice, rock sau hipiote,de exemplu, nu e nevoie să vă deghizați în "fata de la țară", "rockerul rebel" sau "hipiotul drogat", este suficient să preluați un element specific acelui stil și să-l adaptați ținutei voastre. Această regulă se referă și la elementele vintage- este absolut greșit să porți o ținută vintage integră, detaliile vintage caracteristice unei anumite perioade trebuie să fie adaptate armonios unei ținute moderne pentru un rezultat eclectic cool!
Concretizare- Cămașa din bumbac brodată cu flori este de o ușoară inspirație rustică dar aspectul de denim o diferențiază de o ie tradițională. Am hotărît să o combin cu o fustă maxi pentru a evita banalitatea blugilor și cu o curea asemănătoare unui brîu rigid din piele. Modelul sandalelor mi se asocia din start cu legătura opincilor iar clutchul XL este unul dintre elementele vintage preferate din garderoba mea.
PS! Explicați-mi și mie de ce moldovenii trec la cizme de toamnă/iarnă obligatoriu la 1 septembrie, chiar dacă sunt peste 30 de grade afară și nu-și permit să poarte sandale sau pantofi iarna? Este vre-un complex calendaristic cumva? Pentru mine, de exemplu, nimic nu e mai chic decît o doamnă în blană și sandale, indiferent de temperatură!

Ne-am petrecut frumos, motiv pentru care am hotărît să repetăm experiența. Joi vă invităm să vedeți un duet exclusiv format din Natalia Gordienko și eu-consacrată profy în acea seară. Vom interpreta live piese folclorice de pe noul album Cunună de flori și nu numai. Vă aștept cu drag să dați un RSVP. Detalii AICI!
Mai multe ținute de la prezentare vedeți pe http://www.changerob.com/ru/news/75/

1 comment:

  1. Corect,mai ales ca exista si eu ii zic "Milano style" cand poti combina ciorapei de un mare asortiment cu pantofiisi le poti purta cu incredere in timpul mai rece :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...