14 Nov 2011

Allfun Video. Personal style vs. Tendinte
In sfirsit, Valeria Nicov a lansat varianta romană a emisiunii Agent Fashion de pe allfun, un proiect la care Pavel Zingan visa de prea mult timp, motiv pentru care îi felicit pe ambii.
Am avut plăcerea și onoarea de a participa la crearea primului reportaj despre modă/tendințe și țin să vă zic că Valeria chiar este genul de prezență care determină succesul proiectului- asta pentru că face totul cu o deosebită plăcere și implicare.

În reportajul care urmează am vorbit despre transparențe și stilul de inspirație masculină, în viitorul apropiat am să fac mai multe poze cu fusta transparentă pentru a vă oferi un lux de detalii și idei, pînă atunci, vedeți AICI rezultatul. Damn, allfun, vă rog eu mult să bagați și un cod embed, habar n-am ce e dar știu că îmi poate transfera materialul video pe blog:)

4 comments:

 1. Hainele tale mi-ai placut cel mai mult, probabil pentru ca mi-e mai apropiat stilul. Apoi tu le prezinti intr-un mod natural, fara poze cliseu ori zimbete care se vor senzuale (si nu ma refer doar la acest reportaj).

  prezentatoarea nu mi-a placut deloc. vorbeste de parca ar prezenta un show pentru copii la Moldova 1.

  M-a zgiriiat la ureche doar "perechea de tocuri". Si daca-mi permiti inca o observatie: te rog sa nu mai spui "respectiv" atit de des! Ti-o spun cu cele mai bune intentii.

  ReplyDelete
 2. Respectiv si in conditiile in care:)))))) stiu:)))) tre sa ma concentrez! multumesc mult pentru sfaturi:) Este prima emisiunea fetei, e de inteles, avea niste emotii extraordinare si o fi din cauza ca a invatat intrebarile!

  ReplyDelete
 3. Bravo, vbesti calm, ok, apropo iti sta f bine stilul masculin, dar si cel feminin.
  Succese.

  ReplyDelete
 4. Ati vorbit foarte degajat, inafara de prezentatoare, dupa cum s-a spus mai sus, shi faptul ca au pus fetele, sa faca mishcarea aia cu mana in sus pe haina, (camera filma mana fetei ridicandu-se pe haina)...a aratat foarte fals/aiurea. Mi se pare ca doar tu nu ai facut mishcarea asta. Sorry ca iar cu negativisme, dar in rest mi-a placut totul foarte mult! In sfarshit s-a apucat lumea shi la noi sa fac ceva kalumea! Bravo!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...