10 Nov 2011

Reportaj PRO TV. Tendințe în materie de încălțăminte

Cînd am filmat reportajul despre tendințe, am acumulat prea multă informație pentru un reportaj, respectiv am separat vestimentația de încălțăminte. Purtați orice vi se potrivește, orice vă place, orice vă oferă senzația de confort dar nu uitați de latura estetică. Știu cît de comode sunt UGG-urile dar nu faceți o obsesie din ele- într-un cadru în care această încălțăminte a început să fie produsă în cantități industriale, din materiale sintetice, UGG-urile au devenit un semn de mauvaisgout, la fel ca și cizmele din cauciuc. Vă rog din tot sufletul, nu purtați cizme din cauciuc în club, acolo nu plouă, nu purtați cizme din cauciuc vara, în timp canicular, cu expecția unei ploi torențiale, binențeles- înafară de cîteva modele breathing de genul celor de la Hunter, majoritatea nu permit piciorului să respire, deci nu cred că e cazul să mă adîncesc în problemă și să vorbesc despre consecințe...
PS! Purtați sandale toamna și iarna!
Si da, eram zapacita de dimineata, recunosc citeva fail-uri de exprimare gen "contrasturi":)))iertare

10 comments:

 1. Da, recunosc failul, ieri am observat:)))

  ReplyDelete
 2. Nu purtati uggs iarna , dar purtati sandale toamna si iarna WTF???????!!!!!!!! are you fucking crazy?

  ReplyDelete
 3. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150090397513389&set=t.565253533&type=3

  prietena ta e deacord cu in legatura cu ugg-urile? :)))))))))))

  ReplyDelete
 4. Prietenii mei tin cont de sfaturile pe care le dau, si le afiseaza pubil, vedeti mai sus comentariul Gabriele Dodcova! well yes, I'm kinda fckin crazy;)

  ReplyDelete
 5. Gabi, cred c-ai observat că comentariile proaste sau răutăcioase se fac sub anonimat. Orice merită un feedback, nu şi astea. Ignoră-le! ;) Da, cam greu dar vom renunţa şi la UGG-uri. Deşi, dacă îmi aduc aminte, cam greu le-am acceptat acum doi ani, parcă.

  ReplyDelete
 6. baai,nu inteleg cums citeste UGG:))))) oare?

  ReplyDelete
 7. Ugg de la Ugly! :D

  ReplyDelete
 8. pai de ce altii spun ,ugegeuri.?

  ReplyDelete
 9. in privinta UGG-urilor sunt de acord, dar nu din cauza ca cica nu mai sunt la moda, dar din cauza caci chiar nu arata estetic si lumea deja face abuz de incaltamintea aceasta comoda. In rest ce tine de sandale in plina toamna sau iarna, consider ca tre sa ai simtul sezonului.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...