21 Dec 2011

Despre geniul neinteles al lui Catalin Botezatu...


V-am promis ca o sa va prezint un material super curios despre geniul neinteles al lui Bote. Here we go... Apropo TV, la moment cea mai tare emisiune din Romania, i-a dedicat marelui "creator de moda" un tribut chiar de ziua lui- asa om, asa destin, pentru viata, activitate, genii, Bienci si Banbuuri!

A? pacat si cu frustratii astia de la Apropo TV, ce inteleg ei si cu mine in moda?

10 comments:

 1. n-ai tu liniste ))
  da venin mai ai?

  ReplyDelete
 2. ce are veninul cu video de mai sus???
  Bravo Apropo, macar in Romania oamenilor nu le e frica sa spuna lucrurilor pe nume, numai moldovenii pot sa aprecieze pitzipoancele si cocalarii!!

  ReplyDelete
 3. demult n-am mai ris atita!))

  ReplyDelete
 4. Gabi te impotmolesti in idei si imagini in ceea ce-l priveste pe Catalin Botezatu...nu doar popularitatea unui gen dicteaza* (Apropo TV-cea mai tare emisiune---parerea ta subiectiva in toata carapacea unui non-profesionalism).

  ReplyDelete
 5. ,,Apropo TV, la moment cea mai tare emisiune din Romania,'' - e cea mai tare ca e difuzata de ProTV... Coincidenta sau nu, dar tu lucrezi tocmai la acest post de teleiziune, doar ca varianta moldoveneasca. S-ar putea sa gresesc, dar din cate am observat, tot cu ce ai cat de cat legatura, relatii, interese, e super mishto... in rest ,,govno''. Este o vorba care ti se potriveste perfect ,, I'm the best, fuck the rest''

  ReplyDelete
 6. Apropo Tv este cea mai tare din emisiune de cind am fost lansata, eu muncesc la Pro Tv de o luna si jumate, deci va rog, scutiti-ma! Andi Moisescu ar fi cool si la OTV:))) si da, parerea mea e subiectiva, la fel ca si acest blog, pe care il accesati de fiecare data ca sa va interesati de parerea mea subiectiva si neprofesionala:)))

  ReplyDelete
 7. Sa comparati audientele Apopo TV-ului cu cea mai tare emisiune din MD, care nici nu as fi putu sa spun care e... si dupa aia mai vbim. Orice parere e parere!

  ReplyDelete
 8. )))))) nu vad nimic rau in video de mai sus, tu esti o spurkata veninoasa , tot ce atingi distrugi

  ReplyDelete
 9. Ai o problema cu umorul, daca nu vezi nimic rau in emisiunea de mai sus:)))

  ReplyDelete
 10. http://liviualexa.ro/2011/12/29/catalin-botezatu-pe-catwalk-ul-ipocriziei/
  s-ar putea sa-ti placa :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...