1 Dec 2011

Ingrid Vlasov- o româncă la Paris

De ziua națională a românilor de pretutindeni, vă invit să vedeți un rerportaj foarte special, realizat de colegii de la Pro TV Romania. Despre o româncă la Paris, cu care ne mîndrim și de care ne este drag pentru că a muncit, a realizat și a ajuns în modestie, fără pagini de cancan, scandaluri și pretenții de genialitate, să prezinte 5 colecții în calendarul OFICIAL al Săptămînii de Modă de la Paris.

Voi știați ce poartă Lady Gaga?

3 comments:

 1. Gabi, multumesc ca ai postat acest reportaj. Un contraexemplu foarte binevenit, if you see what I mean)

  Mi-au placut si tinutele, si felul in care vorbeste Ingrid, si calitatea reportajului. Singura chestie care mi s-a parut dubioasa este mentionarea celebritatilor care poarta creatiile ei. Nu mi se pare un criteriu relevant. Apoi nici Gaga si nici Rihanna nu sunt cele mai stilate femei din lume, ca sa nu zic altfel. Ei, in fine, detaliu minor.

  ReplyDelete
 2. Mie mi se pare chiar foarte relevant acest detaliu, de acord, Gaga este deja un personaj epuizat prin exagerarile sale, dar nu putem exclude faptul ca a fost un personaj inovator al industriei modei si un trend setter cu siguranta...peste citeva zeci de ani ea va ramine un fel de Elvis si atunci intradevar mi s-ar parea tare curioasa ideea ca o romanca a imbracat o legenda:)

  ReplyDelete
 3. Frumos. Referitor la Bote, acesta are colectii frumoase pentru barbati, pentru femei colectiile is cam ,,varza''.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...