6 Dec 2011

M12- noul cod al modei românești

Pe fetele de la M12 le-am descoperit la aniversarea site-ului Molecule-f, prin rochia pe care a purtat-o Mirela Bucovicean. Mai tîrziu am aflat că una dintre acestea este Rodica, o tînără basarabeancă, ce și-a făcut studiile de design la Timișoara și a pus bazele acestui concept vestimentar, alături de Oana.

"Pornind de la conceptul deux pieces, A/W 2011 expune in 20 de mostre o interpretare personalizata a clasicului tailleur, care apare pentru prima data in 1914, ca o reactie la tot ce era incomod si sufocant in vestimentatia din acea perioada.
Intreaga colectie se concentreaza pe fragmentarea siluetei prin linii verticale si orizontale, clar conturate, ce marcheaza deseori talia.
Modernismul si autenticitatea este redata de atentia pentru detaliile decorative, ce se regasesc la nivelul buzunarelor, gulerelor, gaicilor, refiletilor, etc.
Materialul textil este descompus si redus la firul lui initial. Prin aceasta modalitatea se doreste obtinerea unor efecte decorative aparte.
Este o colectie ce se adreseaza ambelor sexe, aparent foarte diferite, dar care gasesc o unitate vestimentara remarcabila.
Directia vestimentara feminina a colectiei A/W 2011, porneste de la experienta celei masculine din evul mediu care afiseaza noua libertate fizica si psihica lasand la vedere picioarele mobile pe care sunt mulati pana sus ciorapii din tricot, iar cea masculina are o precadere liniara spre cea feminina, de fapt tinutele masculine pot trece usor drept tinute unisex."


Întreaga colecție poate fi achiziționată pe concept store-ul online Molecule-F, la prețuri foarte accesibile. Pentru mai multe informații despre comenzi și livrări, contactați M12.

1 comment:

 1. inspiring post

  love your blog

  following you now
  hope we can follow each other

  kisses
  www.myjiglyciouslife.blogspot.com

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...