1 Feb 2012

Alexandrina Turcan by Gilbert Francois. Elle Romania

Alexandrina Turcan este cel mai tare model autohton, produs de piata de modelling din Romania pina acum. (Chapeau, mr. Podoleanu!) Imi amintesc cum vorbea despre ea Bogdan de la Mandarina cind o descoperise: "Nu vrei sa stii cum isi tine mainile in poze, se misca atit de fin, este perfecta". Iar timpul si realizarile Alexandrinei chiar au demonstrat acest lucru. Un cover sau un shooting in Elle Romania nu mai este ceva remarcabil fata de alte joburi ale modelului, insa vreau sa vedeti neaparat pozele realizate in Paris de catre fotograful Gilbert Frnacois. Este senzationala:

1 comment:

 1. Cum este politica editorială diferită? Care este acest alt concept?

  Hai să vedem: categorii aproape identice (fashion, beauty, health, gossip, lifesyle, sex, shopping). Categoria sport e oricum inclusă la categoria health, în versiunea .ro.

  Bun, trecem mai departe. Să vedem diferențele de abordare.
  Categoria sex .md: Tipsuri pentru sex indraznet si excitant, Pozitii sexuale pentru orice stare de spirit, Sexul zilnic imbunatateste calitatea spermei, 10 lucruri pe care barbatii le vor de la femei.
  Categoria sex .ro: Orgasm mai intens si o viata sexuala mai pasionala! Le poti avea daca zambesti, Ce fel de fantezii erotice au barbatii, Cum iei initiativa cand vine vorba de sex.
  Concluzia: același tip de articole jenante, stil cosmopolitan 1996

  Continuăm. Secțiunea ”fashion”.
  perfecte.md: Sute de perechi de pantofi. Vezi cum arata biroul celei mai bine platite stiliste de la Hollywood!
  perfecte.ro: Sute de perechi de pantofi scumpi. Arunca o privire in biroul celei mai bine platite stiliste de la Hollywood
  Concluzia: nuff said. Singura diferență dintre cele 2 secțiuni e că pe .md totul e pe aceeași pagină, iar pe .ro sunt sub-secțiuni. În rest, stil de vedetă, ce se poartă etc.

  Încununăm totul cu front page-ul, care trebuie să spună cel mai mult despre un site.
  perfecte.md: FOTO. Paparazzii au dat lovitura. O actrita si iubitul ei, surprinsi in ipostaze intime in public, Jennifer Lopez si iubitul sau - gesturi de iubire exagerate la American Idol.VIDEO, Rihanna, la betie. Cum si-a facut de ras o colega, pozand-o intr-o ipostaza INDECENTA. Foto, Photoshop sau nu? Natalia Barbu, super SEXY la numai 4 luni dupa ce a nascut! FOTO.
  perfecte.ro: De necrezut! Acestei vedete au trebuit sa-i taie rochia de pe ea! Afla de ce FOTO si VIDEO, Schimbare radicala de look. Actrita Crina Semciuc a socat la petrecerea The One, Bianca Dragusanu s-a facut fata de casa! Spala lenjerie si face menajul. Uite-o cum arata menajera, Ar fi fost stylish, daca nu ar fi existat un detaliu care sa le strice tinuta. Vezi vedetele care au dezamagit la Met Gala FOTO.

  Conluzie finală: site-uri cu politică identică, modificări mici, firești, pe care le face orice revistă, campanie publicitară sau concern când se mută în altă țară. Același site pentru un public cât mai larg, cu articole despre cât mai multe, pe sistemul băgăm rochii, dar băgăm și o ruladă de pui, băgăm chestii despre spermă, dar să nu uităm cum i s-au văzut chiloții vedetei X la mall și tot așa.

  Întrebarea mea este: pe tine te-au păcălit că o să fie ceva diferit de perfecte.ro (care e clar ce nivel are) și acum încerci să te convingi mai mult singură că, totuși, nu e așa rău, sau ți-ai dat și tu seama de la început, dar banul e ban, proiectul e bun la CV și oricum nu se prinde Moldova? Mai cinstit era să nu menționezi chestia asta cu politicile diferite. E același site cu alți redactori și o structură aproape identică. Și îți ia 10 minute din viață ca să îți dai seama de chestia asta.

  Din păcate, singura chestie ok la perfecte.md e header-ul. Nu arată atât de dezastruos ca .ro-ul. Dar, din păcate, un logo diferit nu înseamnă și content diferit.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...