10 Feb 2012

Despre doamnele de stat. "Judecatoarele"


Facebook-ul mi-a generat aceasta poza in feed-ul altor prieteni...(all credits to Oleg Efrim)
Intilnirea anuala a tuturor judecatorilor...
Femeile de stat din Moldova au un statut stilistic deosebit. Imi amintesc de mama...(da da, stiu ca imi citesti blogul si ca ai sa ma suni imediat ce vezi aceasta postare, ca sa mi-o comentezi direct) Mama nu e judecator, e functionar...Mama, ca si oricare alta femeie din Moldova, are parul scurt, la ai ei aproape 60, insa mama il tine scurt pentru ca e moale si altfel nu s-ar aranja deloc. Altfel, cred ca ar fi fost aranjat intr-un bob mediu. Mama iubeste si ea blanurile, insa nu mi-o amintesc obsedata de "nurca", "piset" sau nu stiu mai care animal exotic. Ba mai mult, in ultimul timp o vad in palton sau in hanorac si imi place. De ce? Pentru ca nu arata ca o barosana si pentru ca are un look occidental de femeie contemporana.
Revin la poza , am numarat minim 7 blanuri banale si minim 8 capete cu tunsori scoase de la incubator. Acelasi nacios (par tapat), acceasi ciolka(breton) de cotofana, acelasi par uscat inundat in lac si acelasi aur. Vreau sa vad femei cu parul curat, aranajat cuminte, cu un sacou cambrat dintr-un material mat, un colier decent la git sau niste margele, un singur inel pe mina, o fusta dreapta pina sau sub genunchi si imprimeuri deosebite de ceea ce ofera Calea Basarabiei.
Cum credeti ca ar trebui sa se imbrace un functionar public sau o femei judecator?

4 comments:

 1. Cel mai trist e ca doamnele respective putin probabil ca arunca vre-o privire pe astfel de bloguri :(

  ReplyDelete
 2. Referindu-ma la partea estetica, zic ca judecatoarele nominate sunt in mare vogue si asta banuiesc ca in modul cel mai neintentionat. Se poarta blanurile si eco blanurile. In cat priveste "uniforma" de munca o gasesc cuvenita. Un costum florat, omogen, sau de alta fantezie il vad ok. Piesele favorite pt timpul liber sunt cu siguranta (atat de criticate) - piesele in paetele. Pana si la acest capitol zic ca sunt volens nolens la moda. Se poarta fanteziile florale, materiale atat techno cat si cele foarte clasice. Sa vreau sa le critic n-o sa reusesc in acest an. :)
  In 2012 sclipiciurile,etno, vintage, fanteziile florale, cubice, acelasi animal print (banuiesc favoritul md-lor), culorile neon, pale, etc - sunt toate la moda. Sper sa le imbine cu gust. In 2012 moldovencele sunt la moda. :) :) :)
  Sper ca n-am suparat pe nimeni. Am o mare admiratie pt acele femei care nu doar incearca dar si reusesc sa se imbrace bine cu un buget limitat.

  Nicoleta B
  http://reinvent1yourself.blogspot.com/2012/02/glam-and-curvy-such-beautiful-surprise.html

  ReplyDelete
 3. Sa-ti fie rusine...sa scrii in public despre coafura sau vestimentatia mamei, ce fel de om esti tu?

  ReplyDelete
 4. Женщины пришли заценить свои шубки ))

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...