8 Feb 2012

Moda romaneasca la London Fashion Week

Institutul Cultural Român din Londra deschide pe 9 februarie expoziţia de design vestimentar şi accesorii Fashion Is (Not) A Mask, cu o selecţie reprezentativă de cinci designeri români: Dinu Bodiciu, Mihaela Glăvan, Irina Marinescu, Carmen Secăreanu şi Dan Mihai Zarug (twenty(2)too).
Evenimentul este realizat în colaborare cu British Fashion Council, care a iniţiat, în premieră anul acesta, secţiunea specială International Fashion Showcase în cadrul London Fashion Week (LFW), dedicată proiectelor naţionale organizate de institutele culturale străine din Londra. Cel mai bun proiect va fi premiat cu Silver Pigeon Award de către un juriu de specialişti din lumea modei, informează ICR Londra într-un comunicat de presă.

Alături de cele 18 expoziţii din secţiunea internaţională, cu participanţi din Italia, Belgia, China, Japonia, Coreea şi SUA printre alţii, programul LFW mai include standuri şi prezentări pe catwalk, atât la sediul de la Somerset House cât şi în alte spaţii din centrul Londrei.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...