14 Mar 2012

Viorel Mardare - the ultimate muse and fashion icon!

Acesta este Jacob, un tanar dragut din America, probabil, care isi etaleaza pe tot netul look-urile in numele si disperarea hype-urilor. Lui Jacob ii place muzica buna, sunetele usoare de compiuter si binenteles- ai ai-urile lui Marc Anthony incantat de Pitbull.


Jacob se crede un adevarat fashion icon al liceului sau, insa alegerile sale vestimentare sunt abosult neinteresante si banale. Ca na, o palarioara metalizata cu paiete poate gasi si stylish mătuşica cu ţolul lui Filat.
La fel de neinteresant si banal este si acest Bryan Boy(jeeezzz, am descoperit acum ca are botine de 15 c ca ale mele, pe care o sa ma te msa le mai port).

Şugubăţul modei înalte umblă pe la feşn uicuri, unde stă în front row pentru că poartă urechiuşe de Mickey Mouse pe post de identitate. (special note pentru eroul principal al acestei postari: fashion week se intampla de 2 ori pe an pe la Paris, Milano, New York şi Londra, unde se aduna toti coiosii, unii dintre ei cu pretentia de a intelege ce se arata, altii pentru a-si etala garderoba, toata, deodata, intr-un singur look. Front row-locul astora alde Bryan Boy).


Acesta este Viorel, un falnic fecior al Mioriţei. Desi Viorel zice ca nu are treaba cu moda, nu puteam sa nu observ acele camasi hawaieze imprimate cu toate florile Moldovei, pe care le-a transformat intr-o autentica si personalizata semnatura de stil. (nota, tot pentru Mardare - chiar imi plac) De ceva timp, tanarul mandru a dat-o in hipsterime cu accente fashion. Ultima sa achizitie face concurenta tuturor Bryan Boyurilor luati la un loc.


Simte ciuica mea feşn ca designerii plang cu strasicuri Jvarovski dupa astfel de surse de inspiratie iar Stephen Jones a gresit cand a ales-o pe consateanca noastra Aliona Kononova drept castigatoarea concursului de palarii. Iata adevaratele valori si muze autentice, dincolo de branduri si "na menia trusiki ot enzo manzolini"! Cu Viorel Mardare la fashion week, cu Viorel Mardare pe Sartorialist, cu Viorel Mardare in front row!

Si da, Mardare, eu am scris in engleza!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...