15 Sep 2012

Anna Dello Russo, întinerită excesiv în photoshop pentru campania H&M

Deşi această colaborare îmi aminteşte de eşecul Versace at HM, pot să înţeleg pornirile condiţionate de strategii de marketng şi vânzări ale retailerului suedez. Din moment ce imaginea excentrică a Annei Dello Russo vinde unui target pregătit să accepte şi un rahat pe cap, dacă e considerat cool, nu mai vorbim aici despre o eventuală calitate a producţiei sau a materialelor folosite. Bijuteriile masive inspirate din arta decorativă trebuie să fie din metal calitativ sau să nu fie deloc şi punct. Totuşi, tind să înţeleg şi să accept această colaborare ca pe o nouă strategie, până la o limită. Am trecut cu vederea dansurile ridicole ale femeii trecute de 50 în clipul de promovare, am trecut cu vederea imaginea penibilă cu Brian Boy purtând pene pe cap, însă jur că nu pot să omit pozele campaniei. Tanti Anna dello Russo, cunoscută nu doar pentru stilul său opulent şi excentric, dar şi pentru ridurile sale la fel de opulente sau genunchii cu pielea lăsată, apare ca o tânără de 25 de ani, fără cel mai mic rid pe faţă şi cu picioare demne de Victoria's Secret în lookbookul de promovare a colecţiei.
Mie mi se pare deja jenantă încercarea femeii de a-şi ascunde vârsta şi lupta interioară pe care o duce cu aceasta. Înţeleg de ce se prelucreayă pozele în photoshop, dar nu pot să înţeleg de ce trebuie să transformi o femeie de aproape 60 de ani într-o domnişoară de 25 cu ajutorului acestui program. Ce părere aveţi?

4 comments:

 1. raspunsul este : pentru ca asta vrea publicul ...sa vada fetze perfecte si respectiv pentru ca asta vinde!

  ReplyDelete
  Replies
  1. E adevarat, silvia, insa daca ar fi dupa mine, nu stiu cat de mult ma incanta o babaciune intinsa in photoshop si latex:)))

   Delete
 2. Chiar ieri am vazut si eu pozele din campania de promovare si mi-am pus mainile-n cap, la modul cel mai serios)
  Ei cum poti sa o intinzi atata in photoshop, cand toti stiu cat de plina de riduri, piele zbracita si lasata e? Penibiiil...

  Victoria

  ReplyDelete
 3. aceasta e imaginea pusa la vinzare, de cumparatori nu duce lipsa in pofida disconcordantei dintre virsta si imagine; asa ca atita timp cit aduce profit fenomenul AdR имеет место быть )))

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...