22 Sep 2012

Deschiderea Macarons Madame Lucie în Moldova - cel mai delicios eveniment al anului

După modă, dulciurile sunt a doua mea pasiune, aşa că nu e de mirare de ce am rămas atât de impresionată de lansarea boutique-ului Madame Lucie în Moldova. Din moment ce sunteţie pe acest blog, ţin să cred că aţi auzit de macarons - acele mici butoane colorate, de care era atât de îndrăgostită Marie Antoinette. Nu e de mirare de ce aceste mici delicii sunt obsesia bloggerilor de style sau a revistelor de modă - dau bine la cameră şi sunt elegante. Eu, însă, fac parte din categoria celor care pur şi simplu iubesc să le mănânce. Am auzit prima dată despre Madame Lucie la un eveniment de la Bucureşti, ca mai apoi să am supriza de a le întâlni la Chişinău la o petrecere. Am stat atunci toată seara cu un rose lângă ele:) Pe parcurs am mai avut ocazia să încerc şi macarons de la alţi producători, cu care, sincer, puteai rămâne fără dinţi în gură, or Madame Lucie creează dulciuri fine, cu topping aromat, uşor crocante pe exterior, folosind cele mai calitative ingrediente. Iată cu ieri am fost invitată să particip la deschiderea oficială a boutique-ului, de care m-am îndrăgostit - nuanţe pastelate, elemente de design boho, rame de poveste - totul într-un decor very french. Vă invit să admiraţi câteva poze preview de la lansare, iar mai târziu voi posta întreg photo report-ul.
PS! Pozele au fost realizate de Igoras Vrabie, băiatul talentat de la Unimedia, care poate fotografia orice fel de eveniment, nu doar politice:) Vă rog amabil, dacă le copiaţi, indicaţi sursa:) 

8 comments:

 1. unde-i localizat??

  ReplyDelete
 2. arata bine localul, i-am vizitat la sediul din constanta, au produse delicioase dar totusi un picut cam scumpi..ori n-am inteles eu care-i treaba cu ei ,ori aerul asta frantuzesc costa...

  ReplyDelete
 3. Lucy nu aerul frantuzesc costa ci materia prima de calitate adusa din Franta :)

  ReplyDelete
 4. Sincer, nu am ramas deloc impresionata de acest local! Unu la mina, ma oboseste deja stilul asta de interior, in ultima perioada, daca nu gresesc, au aparut vreo 3 in acelasi stil. Doi la mina, produsele nici pe departe nu sunt de cea mai buna calitate, nu stiu ce materie prima, si de unde se aduce, mie deloc nu mi-au placut, din cinci bucati pe care le-am ales, sincer, nici una nu mi-a placut! Dupa mine, acest desert este cu mult mai gustos atunci cind este pastrat la racoare, asa cum sunt la Delice D'ange, acolo sunt si mai mari si cu mult mai gustoase!

  ReplyDelete
 5. la Delice D'ange, acolo sunt si mai mari si cu mult mai gustoase

  ReplyDelete
 6. la Delice D'ange, acolo sunt si mai mari si cu mult mai gustoase

  ReplyDelete
 7. la Delice D'ange, acolo sunt si mai mari si cu mult mai gustoase

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...