20 Sep 2012

Lookbook-ul МОЁ S/S 2013 - un alt "Point Of View" made in Moldova

Am cunoscut acest brand când încă își făcea loc pe piața moldovenească, iar în prezent, jumătate din "gașcă" poartă clutch-uri 1-2 МОЁ - ceea ce nu reprezintă neapărat un dezavantaj economic pentru marcă. Nu sunt o adeptă înrăită a stilului МОЁ, mai mult aș introduce niște elemente de design mai basic, însă recunosc că mi-au plăcut întotdeauna inițiativele creative ale echipei. Lookbook-urile lor arată altfel de fiecare dată, iar asta datorită munci de câteva zeci de ore la ședințele foto. Am asistat la realizarea lookbook-ului pentru toamnă - iarnă 2012 și am văzut cât efort s-a depus pentru o singură instalație de lumini cu mii de găuri realizate manual. Și asta reprezintă doar partea tehnică și decorațiunile. De această dată, МОЁ a realizat o serie de colaje uber cool inspirate din filme SF vechi. Mă duce cu gândul la Solaris-ul lui Tarkovsky. 


3 comments:

 1. imi place foarte mult ideea lor, e ceva neobisnuit/////foarte mult imi doream floarea mare ca papadia ceva de genu,,,,e minunata

  ReplyDelete
 2. buna , cum sa-i gasesc pe cei de la Moe ? site ? magazin ? pagina facebook ?
  merci !

  ReplyDelete
 3. Eu zic sa inchidem importul hainelor aduse din Turcia, China, Ukraina ect... si sa punem pe piata doar haine autohtone. Am inceput din ce in ce mai mult sa ma indragostesc de "Made in Moldova"

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...