17 Sep 2012

Nata Albot într-o rochie perfectă...pentru femei gravide la Fall Fashion Walk 2012

Unele ținute nu sunt eșecuri vestimentare desăvârșite, însă au câte un element de croială sau un material nepotrivit pentru statut, siluetă, vârstă, motiv din care este ok să identificăm acele elemente pe alte persoane, de cele mai multe ori publice, după cum am mai spus, ca să luăm exemplu de "Așa Da" sau "Așa Nu". Nata Albot are un stil vestimentar care i se potrivește foarte bine, cu excepția celor câteva mii de floricele de pe cap, care arată ridicol deja. Uneori o dă în extreme cu un mare semn de întrebare pentru mine. "De ce?" este la ordinea zilei. Cam așa s-a întâmplat și la Fall Fashion Walk 2012, unde prezentatoarea tv a fost moderatoarea evenimentului, purtând o rochie roșie din mătase, creație Valentina Vidrașcu. Nu am nici o problemă nici cu rochia, nici cu Nata, însă mă deranjează felul în care "s-a combinat". Sincer, privesc în continuare pozele și mă întreb dacă s-a vazut într-o oglindă cu iluzie optică înainte de a ieși așa, ar fi fost o explicație. După cum a recunoscut ea însăși că are mici probleme cu kilogramele în plus, bănuiesc că a încercat să le mascheze cu ajutorul acestei ținute, însă efectul a fost unul cât se poate de invers. În primul rând, astfel de rochii largi trapezate nu maschează kilogramele în plus, ci sarcina. Este cel mai indicat model de rochie pentru ultima etapă de sarcină- cam de la 7 luni spre 9. În al doilea rând, pliseurile sunt fatale în cazul kilogramelor în plus, iar dacă sunt pe matase roșie, material cu aspect lucios, îți adaugă cel puțin 15 cm pe orizontală. Încă o problemă ar fi lungimea rochiei care întretaie gamba piciorului cu un șliț asimetric nejustificat. Să nu uităm și de construcția ținutei - partea de sus foarte lejeră, ușoară și fină cu dantelă, partea de jos - foarte încărcată și grea, asemănătoare unui sac de gogoșari, pardon. Îmi plac, în schimb, coafura și cerceii, care arată armonios împreună.

Deci, ce trebuie să învățăm din lecția Natei? Că pliseurile și mătasea sunt contraindicate femeilor cu forme voluptoase sau cu mici probleme de kilograme, iar o rochie "sac" nepotrivită ca formă și croială poate să agraveze problema. Ce s-ar fi potrivit în acest caz - o rochie cu trucuri, de tipul celeia purtate de Lilu, care i-ar fi conturat talia dreaptă și fesele și ar fi mascat totul, chiar și lipsurile, dacă ar fi fost cazul.

poze de la Mimi

7 comments:

 1. Da intr-adevar, cam seamana la un "shkaf" .

  ReplyDelete
 2. mare specialist mai esti tu...tu draga esti o invidioasa si jumate, tu te-i uitat la tine ce rochie aveai?sau ce forme ai tu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. faptul ca un om isi expune parerea mai piparat si poate spune cu voce tare ce unora le trece prin minte nu face decit sa mai coloreze ambianta:) fiecare are dreptul la parere atita timp cit si-o expune civilizat

   Delete
 3. In fiecare zi ma uit si vreau sa iti zic ca sunt relativ multumita:) Sani, fund, picioare, fatsa ...in regula:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Relativ multumita ))) Draga in Kiev este un centru de corectie a vederii, programeaza-te.
   By teh way, inainte de a critica, te rog mult sa incerci macar cite putin sa te imbraci stilat, ca ai gusturi foarte rele, de aia si critici...

   Delete
 4. In Moldova critica nu se accepta sub nici o forma,de asta si construim case din "tizic" si purtam "tsoale" in adevaratul sens al cuvantului.
  Gabi,da-le peste nas mai des si mai agresiv,poate poate se schimba si la noi ceva

  ReplyDelete
 5. Nata a purtat o ţinută impecabilă, dacă sincer, şi am ajuns în situaţia în care, dacă vrei să te promovezi pe internet, trebuie să scrii obligatoriu ceva rău de Jurnal TV şi Nata Albot. Este în trend acum :) Lume, comentaţi-le şi pe cele de pe alte posturi, veţi găsi mai mult "material". De exemplu, machiajul Angelei Gonţa, care arată oribil acum. Probabil au schimbat makeuza, că tare drăguţ arăta anterior. Mai sunt posturi TV şi "vedete" TV care stau prost la mai multe capitole.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...