10 Sep 2012

Sfaturi de shopping de la Tania Cerga: "Nu probez hainele înainte de a le cumpăra!"


Există câteva femei în orașul ăsta care mă inspiră, și nu mă refer aici doar la capitolul vestimentație, motiv din care am hotărât să vorbesc cu fiecare dintre ele despre stil, shopping, valoarea hainelor și să le cer sfaturi utile pentru voi, dragi cititori.


Tania Cerga este cu siguranță un soi de style icon autohton, care suprinde de fiecare dată prin alegerile sale vestimentare - genul de apariții care nu te lasă indiferent - îți plac sau nu, nu există cale de mijloc. Am vorbit cu Tania despre garderoba ei și despre alegerile sale vestimentare și am reușit să-i fur câteva sfaturi pentru voi.


1. Cea mai scumpă piesă din garderoba mea este broșa stea de la MOE.

2. De obicei, îmi fac cumpărăturile în Romania sau Italia. Uneori, dacă nu am posibilitatea de a merge până în România, prefer să-mi caut lucruri pe internet. Prefer asos.com pentru că au prețuri bune, condiții de livrare comode și o gamă largă de produse - brand, no brand, cam ce-ți dorește inima.
3. Mă obosește shopping-ul, nu am răbdare.


4. De cele mai multe ori nu probez hainele și reușesc să le ghicesc cu ochiul liber. Regula se potrivește și atunci când cumpăr haine pentru mama sau pentru ceilalți membri ai familiei.
5. Le recomand fashionistelor să aibă mai mult curaj și să poarte culori și croieli mai îndrăznețe. Totuși, să le scoată doar atunci când e cazul, în funcție de eveniment sau ocazie. Este important să le ai în dulap și să strălucești în momentul potrivit.


6. Nu faceți ca mine! Probați hainele înainte de a le cumpăra! "Combinația" mea nu e potrivită pentru toată lumea.
7. Foarte multe femei au în garderobă o grămadă de haine inutile pentru acel "în caz că am nevoie". Este bine să aveți în garderobă câteva ținute esențiale care vă vor face irezistibilă.Seria sfaturilor de shopping și de style va continua! Stay tuned:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...