11 Oct 2012

"Confesiuni Vestimentare cu Gabi Sofia Volociuc" - peste 150 de poze de la eveniment

Acest eveniment a fost o provocare triplă pentru mine: unu la mână - a fost prima întâlnire face to face cu cititoarele mele, doi la mână - responsabilitatea discursului public e treabă serioasă, recunosc că aveam coșmaruri înainte de eveniment - visam că vreau să vorbesc și nu am cuvinte, în final - 3 la mână - formatul evenimentului a fost un pic diferit de ceea cu ce suntem obișnuiți. 
Am avut plăcerea să descopăr o adunare de femei frumoase, deștepte și stilate, de la care aș fi putut eu însumi să iau lecții de modă. 
Am colaborat cu cei mai cool parteneri ever cu care, credeți-mă, nu am întâmpinat nici un obstacol de comunicare sau de afaceri - Benneton, Sisley, Gitana Winery, Macarons Madame Lucie, Feminim Dom, Ava s Design.
Am avut emoții, însă un gât - două de fetească de la Gitana și căldura invitatelor m-au relaxat. Data viitoare, promit să avem și un ecran mare pe care să vizualizăm împreună teoria, dar și niște scaune că na, e mai greu să obișnnuiești lumea de la noi să stea în picioare. 

Vreau să îmi spuneți ce v-a plăcut și ce nu, ca să îmbunătățesc lucrurile pentru voi!

Cele mai frumoase poze - facute de Igoras talentat

2 comments:

  1. din pacate n-am fost si e putin probabil sa pot veni data viitoare. exista si inregistrari video de la eveniment? pozele arata bine. spor in continuare!

    ReplyDelete
  2. Gabi,kind va fi data viitoare???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...