4 Oct 2012

De la modă până la succes în afaceri - un training despre culori la care trebuie să mergeți

Dimineața începe în garderobă, acolo unde fiecare dintre noi trăiește provocarea "Cu ce mă îmbrac azi". De cîte ori vi s-a întâmplat să vă simțiți mai încrezători în propriile forțe doar pentru că purtați o cămașă albă și o fustă sau un pantalon negru, de cîte ori vi s-a întîmplat să nu vă simțiți credibili într-o discuție doar pentru că purtați o bluză sau o cămașă roz? De cele mai multe ori alegem culorile din garderobă, culorile decorațiunilor din casă și cele 'de la birou" conform propriului gust, fără să ne dăm seama ce influență subliminală au acestea asupra oamenilor din jurul nostru. Cu un puternic background în comunicare, Sanda Cojocaru, cea care transformat dragostea pentru lectură într-o concept nou de comunicare în modă - geanta Bookletta, va susține la Chișinău un trainning despre culori. Ce învățăm la acest training de o zi?Psihologia culorilor și cum  pot acestea transmite un mesaj negativ sau pozitiv.

Combinații de culori si efectele lor.

Eficiența culorilor în marketing și vînzări, cum să crești vînzările și să ai un impact valoros dacă folosești culorile ca pe un avantaj. 

Diferențe culturale și geografice în percepția culorilor. (Asta e preferata mea, știați că în Japonia albul este culoarea doliului?) Acestea fiind spuse, ne vedem pe 11 octombrie la training:) Apropo, știu că am cititori culți care vor să cunoască tot mai multe, așa că, special pentru voi, qlab a oferit o reducere de 10 euro pentru toți cei care vor folosi un cod special cînd se vor înregistra pe site AICI
Deci, codul este NoNameFashionBlogue. Îl introduceți unde indică săgeata din imagine!No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...