8 Oct 2012

Jennifer Lopez a marcat o gafă vestimentară purtând o rochie a unui designer român

Se întâmplă și la caselele mi mari ar spune o celebră prezentatoare de știri de la noi. Probabil ați auzit de Maria Lucia Hohan și de rochiile ei vaporoase care fac furori pe covorul roșu de la Hollywood pe merite - sunt vaporoase, arată sexy și elegante - un soi de "Elie Saab pentru săraci". Jennifer Lopez i-a purtat de câteva ori ținutele și a arătat extrem de bine într-un body mulat din tricot și o fustă creion din piele. Probabil moda designerilor români a luat-o pe val pe actrița de la Hollyowood, iar aceasta a inistat să mai tot descopere mici talente mioritice. Iată că la prezentarea Chanel, care a avut loc recent la Paris, Jennifer a purtat o rochie din colecția Danei Budeanu, creând confuzia că avea pe ea o ținută Chanel - aceasta fiind cea mai mare eroare de imagine în cazul designerului român. Din politețe sau din curtoazie, vedetele obișnuiesc să poarte anume creațiile brandului sau a designerului prezentat la show-urile importante. M-aș fi bucurat, româncă fiind, de acest succes imens al unui designer românesc, dacă nu aș fi știut și nu aș fi observat unele fapte.

Rochia baby doll din dantelă - drăguță, însă modelul a fost tatal nepotrivit siluetei minione cu forme mai mult decât generoase ale vedetei. Decolteul - prea jos, talia empire crează iluzia unei sarcini, iar bretelele nu fac decât să îi lărgească umerii. De styling nu mai zic nimic - croiala sacoului nepotrivită, pantofii Tom Ford, deși frumoși, nepotriviți, iar box clutch-ul prea rigid ca formă. Să trecem la designer - Dana Budeanu - mai țineți minte videoclipul emoționant în care Mihaela Rădulescu vorbește subtil despre o criză middle age în rolul unei Lolite infantile? (Cu tot respetul fața de Mihaela, îi iert această scăpare.)Domna Dana Budeanu s-a lansat în lumea modei comentând la prost și bine îmbrăcate într-o revistă mediocră. Asta în condițiile în care am înțeles că soțul ei ar deține trustul media cărei aparține revista. În iarnă, Dana a hotărât să lanseze o colecție pentru care ar fi invidiat-o și Bote - Lolita. Nu o să comentez prea mult, o să vă las să vedeți lookbook-ul acestui masterpiece al modei și să vă gândiți - dacă ați fi fost în locul lui Jennifer Lopez, cum, naiba, ați fi ajus să purtați anume o haină din colecția ei.

Cum vă pare capodopera? Culmea e că Roxana Voloșeniuc, redactorul-șef al revistei Elle România, publicație pe care încă o mai respectam, a distribuit poza cu Jennifer Lopez pe facebook, lăudând talentul mioritic. 5 comments:

 1. designerilor romîni
  designer romînesc

  ReplyDelete
  Replies
  1. asta se vrea a fi o corectie, sau cum? luminati-ma si pe mine, va rog!

   Delete
 2. te urmaresc si de obicei imi plac postarile tale, dar acum cred ca ai sarit calul! J Lo a cumparat O ROCHIE care i-a placut, nu toata colectia. Si sa spui ca "Cu tot respetul fața de Mihaela, îi iert această scăpare." sau "Culmea e că Roxana Voloșeniuc, redactorul-șef al revistei Elle România, publicație pe care încă o mai respectam, a distribuit poza cu Jennifer Lopez pe facebook, lăudând talentul mioritic." este extrem de deplasat.

  ReplyDelete
 3. Mie imi place rochita, si cred ca i se potriveste foarte bine acest stil lui Jen, care cochita, chiar este feminina si draguta, la fel ca rochia. Sacoul intr-adevar nu se potriveste tinutei, la fel si pantofii si clutchul, dar daca e sa vorbim nemijlocit de arata rau deloc..

  ReplyDelete
 4. OMG,nu cred ca am mai vazut un lookbook atit de urit stilizat din toate punctele de vedere,incepind cu creatiile designerului,modelul,tinuta modelului,fotograful,retusarea pozelor,lumina,background-ul neinspirat etc.WOW,my mind is blown by the lack of creativity.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...