19 Oct 2012

Kupper's Vintage Sale 2 cu Gabi Sofia Volociuc - ce ținute chic vă așteaptă la târg

 După succesul primului vintage sale, magazinul Kupper's ne bucură cu o nouă colecție de haine autentice din Germania anilor 80. 
Imaginați-vă zeci de fuste vaporoase cu imprimeuri abstrate, pulovere XXL și umeri supradimensionați - piesele vestimentare atemporale, care au făcut furori la ediția trecută,vă așteaptă în magazin weekendul acesta. Doar că de această dată veți avea parte de o colecție  mai de toamnă-iarnă, care include și o serie de fuste maxi din lână, sacouri, paltoane și  hanorace înflorate. Prețurile hainelor, care nu sunt purtate deloc, apropo, rămân la fel de  accesibile - între 80 și 200 de lei în funcție de unitate. În prima zi a târgului, sâmbătă, pe la 13:00, voi ține un curs interactiv despre curentul vintage și vom afla împreună cum să combinăm hainele vintage într-o ținută modernă. De asemenea, voi fi la dispoziția voastră pentru a vă oferi sfaturi de shopping, în caz de nevoie:)Despre ședința foto: 

Recent am revăzut "A single man" al lui Tom Ford și am rămas, din nou, impresionată delatura estetică a acestei pelicule - ținute, make up, atitudine. Dika Cheptine, fata talentată care machiază și spune bancuri în același timp, nu a văzut filmul însă a înțeles perfect viziunea mea, așa că mi-a tras ditamai cocul tapat din două fire de păr și o pereche de ochi de care nu am mai avut în viața mea. A urmat ședința foto și stylingul - direct în stradă, lîngă mașină. Cu lumină de amurg pe cale de dispariție, fotografii știu de ce, am prins în mare repezeală câteva colțuri și câteva reflecții de la Parlament, astfel încât Igor Vrabie a reușit să scoată un rezultat din toată istoria aceasta cu răceală, fără lumină și cabină de schimb. Acestea și multe alte ținute de acest fel vă așteaptă mâine la Kuppers începând cu ora10:00. 


Pe la 13:00 ne vedem acolo ca să discutăm despre curentul vintage și cum pot fi asortate hainele dintr-o altă epocă într-o ținută modernă. 


Nu uitați să dați attending pe pagina evenimentului de pe facebook - adică AICI!


poze - Igor Vrabie
make up - Dika Cheptine, salon Diva

Cine vine la târg?

4 comments:

 1. Doamne, esti senzationala,Gabi!!!!!Parca esti de acolo. Esti foarte schimbata dar foooooooorte frumoasa si-ti merge de minune acest stil!!!!

  ReplyDelete
 2. da unde va avea loc tirgul si discursul..??

  ReplyDelete
 3. Lovely pink shoes!!! Where from???

  ReplyDelete
 4. esti superba si faci o treaba minunata:)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...