19 Nov 2012

Комсомольская правда despre Feșn Uicul moldovenesc

Telenovela Fashion Week-ului moldovenesc continuă, iar astăzi am avut nenorocul să dau peste încă o perlă jurnalistică mioritică. Cred că unica scăpare din această situație penibilă este să facem haz de necaz, dacă îi iei prea mult în serios, te cred. Here we come:Am subliniat insistent chintesența acestui articol de valoare - o adevărate odă jurnalistică, o recenzie pentru care Tim Blanks sau Suzy Menkes și-ar da demisia cu capul jos, un show din cauza căruia s-ar închide Saptămâna Modei Haute Couture de rușine. Mai pe scurt - moldovenii sunt, totuși, un popor proFUND din FUNDUL FUNDURILOR proFUNDURILOR, care știe să aprecieze obiectiv arta contemporană a performance-ului sintetic. Așa da, Комсомольская правда, chiar kомсомольская de tot.5 comments:

 1. Offff e jale in acest articol, imi e rusine pentru jurnalistul care a scris :( Cum poti sa compari calitatea organizarii unui asemene eveniment in Moldova si cu unul din State sau Europa!Ehhh

  ReplyDelete
 2. Cred ca autorul blogului ar trebui sa se spele de complexe schimbindu-si buletinul de indentitate, nici un cetatean normal nu-si improasca originile cu rahat, pacat de asa tineri!

  ReplyDelete
 3. Care origini, pardon?:))))

  ReplyDelete
 4. chitesenta? please tell me it's a spelling error :), in rest 'tine capul sus' si scrie mai departe

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...