19 Dec 2012

Feeria darurilor de Crăciun - târgul cu cele mai frumoase bijuterii și accesorii din oraș

De multe ori sunt întrebată după anumite evenimente de ce nu am anunțat despre acestea în prealabil. Păi iată, dragii mei, vă anunț oficial că pe 22 decembrie, adică sâmbătă, la art salon molDeco de pe bulevardul Moskova 14/1 (vizavi de Camelia și Marks) cu începere de la ora 13:00 va avea loc cel mai cald târg de Crăciun. Se organizează în fiecare an, însă în acest an - într-o ediție cu totul specială, mai largă și mai ofertantă. Veți găsi acolo cele mai tari branduri autohtone de bijuterii handmade și nu doar - Ava s Design cu o serie de coliere statement, Nadiush și colierele care au cucerit întreg orașul, Eco Jewelry - bijuterii create manual din lemn și o serie de bijuterii extrem de colorate de la Bia Bijou și Marinelle. În afară de bijuterii, veți găsi și accesorii - genți Bookletta, Booxter, fulare împletite și decorațiuni manuale. Rame, ilustrate, ceramică - toate vor fi acolo, până și gift carduri Georgette. 
Vom servi cafea de la Julius Meinl și vom asculta colinde live de la Elena Carafizi și Andi Oncea. Vor fi și câteva vedete care se vor întrece în ale meșteșugăritului, deci va fi FUN. 
Astfel vom reuși să ajutăm îmrepună 4 surori orfane ale căror părinți au murit acum 4 ani într-un accident tragic.
dacă aveți haine, încălțăminte, vă rog din tot sufletul să le aduceți sîmbătă la târg!Iată ce o să puteți cumpăra la tîrg:Ne vedem acolo:) Găsiți mai multe detalii despre eveniment AICI!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...