1 Dec 2012

Prezentarea noilor colecții de ochelari Stella McCartney și Miu Miu la Felicia Optic Center

Aseară chiar nu aveam nici un chef să ies din casă și aș fi schimbat orice eveniment pentru o leneveala în pat cu Barney. Totul se schimbă când e vorba de evenimentele organizate de Felicia Optic Center. Cu toată cosiderația, Lucia Berdos este unul dintre puținiii oamenii de afaceri din Chișinău care au un simț estetic foarte rafinat oglindit în fiecare detaliu al business-ului său. De când s-a lansat pe piața, Felicia Optic Center a organizat doar evenimente frumoase și a adus cele mia neobișnuite și neordinare modele de rame și ochelaride soare. Nu îmi amintesc să fi asistat la un eveniment organizat în acel salon și să ies cu măcar un reproș față de organizare. Iar eu am, multe, de obicei:) Secretul este simplu - în spatele petrecerilor stă Arutin Art Bureau, un soi de Samantha Jones a Chișinăului, care știe să adune exact lumea care trebuie să fie prezentă la un eveniment (și nu vorbesc neapărat și despre mine) și știe să impresioneze cu decorațiuni spectaculoase, invitați selecți și un fourchette de care ți-e fric să te atingi:))
Ieri Felciia Optic Center a prezentat noile colecții de ochelari Stella McCartney și Miu Miu, new comeri în salon, dar și un pop up store cu câteva accesorii extraordinare ale acelorași branduri. Nu au lipsit nici șampania bună și nici dulciurile pastelate. 
Oksana On, redactorul șef al revistei Glamour Rusia a fost invitata specială a evenimentului, dar despre aceasta urmează să citiți în următoarea postare, cu poze omenești:)
și o pîsă căreia îi era în cot de ochelarii Miu Miu

Mai multe poze o să apară în curând:)

1 comment:

  1. cel mai mult mi-op lacut pîsa căreia îi era în cot de ochelarii Miu Miu :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...